23. sep. 2011

Andrej Pejic

Hvem hadde trodd at dette var en nitten år gammel gutt fra Serbia, som egentlig ikke ønsker å være jente, men ikke har noe mot i å gå i kvinneklær.. Så lenge han får like høy lønn som de andre kvinnlige toppmodellene, altså mer enn hva han hadde fått som mannlig modell. Han ble oppdaget i fjor av Sarah Doukas, samme dame som oppdaget Kate Moss en gang i tiden.Jean Paul Gaultier, som er kjent for å ville utfordre kjønnsrollene var den første til å bruke Andrej Pejic i kvinneklær på motevisning. Han inrømmer selv at han nesten ikke kan spise for å holde på jobben som kvinnelig modell..Han har tross alt litt større hofter enn de kvinnelige modellene!
Hva syntes dere om Andrej? Han har et veldig spesielt utseende, en utrolig vakker gutt..(kvinne)


5 kommentarer:

 1. Jeg så faktisk ikke forskjell første gang jeg så han. Uansett, han er utrolig vakker. Det står repsekt av det han gjør.

  SvarSlett
 2. Martine: Nei, ikke jeg heller..måtte ta en ekstra titt , først da så jeg at det var noe som liksom ikke helt stemte, men vanskelig å se!

  SvarSlett
 3. Han er vakker ja

  SvarSlett
 4. Objektivt sett er han vel kanskje pen men jeg synes androgynitet er litt creepy. Blir som å se en menneskelignende robot. Man vet det er pent men er likevel noe som ikke helt stemmer... Uncanny Valley om noen har hørt det uttrykket.

  SvarSlett

TNX Sweetheart