17. sep. 2011

Ibland hittar man sanningen bakom spegeln

Hun er den ordløse skyggen i speilet


som ser seg selv tydelig..

men også


Det gyldne skjæret fra de hun har elsket


bilder-privat


8 kommentarer:

 1. Selvfølgelig!!! Spread the word ;) Ha en fin helg du og søta <3

  SvarSlett
 2. Sara Destini17 september, 2011

  Elsker bildene vakre deg<3

  SvarSlett
 3. jeg MÅÅÅ vite hvem som synger den sangen? Den var rett og slett nydelig. Vakre bilder og forresten, eller hva skal man si. Mysteriske;)

  SvarSlett
 4. Hilde: Ikke sant den er nydelig ja. jeg hørte den faktisk for første gang i stad på luisafernandadelmar sin blogg og falt pladask.
  Lana Del Rey heter kvinnen bak den vakre og spesielle stemmen:)

  SvarSlett
 5. Tøffe bilder Veronica:)

  SvarSlett
 6. Hvorfor legger du så mye deskrutivt ut på bloggen din? Fler ganger i uken er det dikt og bilder, og triste sanger etc..skal ikke dette være en moteblogg?

  SvarSlett
 7. Anonym: For det første så er dette en PERSONLIG moteblogg, der jeg blander mitt personlige liv på min måte med Mote. Jeg har behov for å utrykke mine daglige følelser på bloggen gjennom bilder, dikt ,musikk etc..og jeg har fått mye bra tilbakemelding på det fra leserne mine at de setter pris på at jeg er litt mer åpen. Og at dette ikke er en overfladisk blogg som mange andre har! Hvis du ikke leser den så trenger du jo ikke å besøke den heller. Spar meg!

  SvarSlett
 8. Herregud for en kommentar(Anonym) Jeg syntes du skal fortsette å blogge slik du har gjort og gjør. Det er grunnen til at jeg er innom bloggen din hver eneste dag på jobb(hysj da) fordi den er så personlig, samtidig mye intressant og bra inspirasjon:D Stå på

  SvarSlett

TNX Sweetheart