9. sep. 2011

Bold Orange or what?

Det skulle ikke gå lange tiden før all energien og pengene jeg har brukt på å få håret blondt og kaldt egentlig ikke var så spennende likevel. Hvem kjenner seg igjen? En ting er i alle fall sikkert, jeg kommer aldri til å farge det tilbake igjen til Sort eller knallrødt. Mellombrunt er heller ikke noe for meg, så jeg har funnet ut at jeg enten må farge det sjokoladebrunt, forbli blondt eller go (orange bold) bildet under....
En fin blanding av blond og Orange, og så mye mer spennende!! Jeg tror jeg har bestemt meg, må bare få ut fingeren først. Hva syntes dere, skal jeg farge det slik? YES OR NO?
8 kommentarer:

 1. HELL YEAH!

  SvarSlett
 2. ja det syntes jeg du skal;)

  SvarSlett
 3. Du er så fin med blond, så vet ikke helt, men det er jo en sjanse å ta da. kanskje ikke så vanskelig å farge det tilbake igjen til blond?!

  SvarSlett
 4. Syntes du er finest blond jeg:)

  SvarSlett
 5. Du var finere med mørkebrunt, eller når du var rødbrun, men du kler blondt også. Hadde sikkert vært kult med denne fargen, bare det ikke er helt Orange liksom?

  SvarSlett
 6. Carina: Rødbrun skal jeg i alle fall ikke gå tilbake til :P Men har ingen planer om å farge det helt Orange, men denne fargen kalles for Bold Orange, det er en blanding,og en del lysere (ISERT) på en måte.

  SvarSlett
 7. DEN FARGEN VAR FAKTISK, HELT RÅ. Fikk nesten lyst slev jeg! Eller jeg fikk lyst faktisk, men spøres hva mannkjøtt sier da ... Lille falt hvertfall ikke i smak:-p men men Synes du burde prøve, spent på å se hvordan det blir :-)

  SvarSlett

TNX Sweetheart