12. sep. 2011

Bloggmagasinet Streetstyle
Det første jeg gjorde i dag var å dra innom Narvesen i Hamar for å kjøpe 1 utgave av Bloggmagasinet Streetstyle som ble lansert i dag! Siden jeg desverre ikke hadde muligheten til å få med meg lanseringsfesten i helgen, kunne jeg jo ikke vente med å se hva magasinet hadde å by på. Det beste og det jeg likte mest med innholdet var Ingrid Holm`s garderobe (bak bloggen: theshowmanship(her).
Intervjuet med 16 år gamle Lea Reiff (Her). utrolig hva hun har fått til i sin unge alder.
Og Aktuelt småplukk..Eller så var det jo mange av de bloggerne vi har hørt mye om før, og vet det meste om og da blir det kanskje ikke like intressant.. Ellers gleder jeg meg til neste nummer allerede!
Er akkurat kommet hjem igjen fra Gatsby. Spist guesedilla og drukket mengder med kaffe sammen med Elisa. Fikk en ganske overasskende nyhet når jeg var i byen i stad:
Noe stort kommer til å skje i oslo snart!

4 kommentarer:

 1. Oj,var det i dag det kom i butikkene ja, jeg trodde det var i morgen. vel da er det bare en ting å gjøre etter skolen i morgen, kjøpe streetstyle:D Gleder meg til å lese det. Leser mange blogger , men favorittene mine er din og Lea reiff faktisk, samt Ulrikke Lund og Nathalie Helgerud sin(av Norske da)

  SvarSlett
 2. Jeg likte veldig godt bloggmagasinet. Norge trengte et slikt magasin:D

  SvarSlett
 3. Grattis til Streetstyle!

  SvarSlett
 4. Sv: Takk så mykket flr din söta kommentar. Vad intressant med ett nytt bloggmagasin!

  SvarSlett

TNX Sweetheart