5. apr. 2011

BEIGE + NEON

Jeg forelsket meg helt da jeg så Burberry sin vår/sommer kolleksjon for 2011. Den korte beige skinnjakken ,enten kort eller lang. Eller trenchen med et neon farget beltet i livet. Vel siden de fleste ikke har råd til en skinnjakke til skinnjakke til tredve tusen, så finnes det mange kopier ute å går. Ja, til og med Cubus skal ta inn, om de ikke allerede har gjort det. En beige skinnjakke "nifst lik Burberry`s" Og neonfargede belter henger også på alles vegger. Har selv kjøpt meg en trench aktig/beige B-inspirert vår jakke i Beige, falt helt pladask.Og den er perfekt å bruke med et orange tynt belte i livet. Har også bestilt meg et i neongrønt fra Nelly. Syntes det fungerer super bra for å sprite opp den utvalgte vår jakken! 

I fall completely in love when I saw Burberry's spring / summer collection for 2011. Theshort beige leather jacket, either short or long. Chen or work with a neon-colored belt oflife. Well, since most can not afford a leather jacket leather jacket for thirty thousand,there are many copies out there. Yes, even for Cubus to take in, if they have not already done so. A beige leather jacket "eerily similar to Burberry's" And neon colored belts hanging also on everyone's walls. Have even bought me a trench-like / beige ourB-inspired jacket in Beige, fell completely pladask.Og it is perfect to use with a thinorange belt in life. Have also ordered me a neon green from nelly. Thought it workssuper well to spice up the selection of our jacket!

5 kommentarer:

 1. Elsker farger og da spesielt fargede clutcher og belter. Ethvert antrekk blir friskt og moderne!

  SvarSlett
 2. Liker stilen jeg også, men tviler på at den stilen er noe for meg, men får se, jeg trenger litt mer farge i vår garderoben min ;)

  SvarSlett
 3. ++ I agree. When I saw the show and Cara Delavigne wearing it in the ad. The leather sleeved trench seemed so lovely! I want one. The belt is a great touch, a splash of color for the upcoming warmth.

  SvarSlett
 4. Jeg forguder denne trenden.Har også kjøpt et par neon fargede belter fra Nelly8) Rock colour

  SvarSlett
 5. I love that jacket!! Burberry sine tre siste kolleksjoner er helt "up my alley".

  Takk forresten for koselig beskjed på bloggen vår :)

  SvarSlett

TNX Sweetheart