19. apr. 2011

BLONDE + RED LEATHER
Rød skinnbukse/Sisters Point, Jakke/Marie Philippe,Belte/Nelly,Topp/Bikbok
I dag har jeg tilbrunget hele dagen i Bogstadveien inn presset i min nye røde skinnbukse i en str for liten. Først hos Oseopaten KL:11.00, så frisøren i nesten tre timer, så innkjøp av morgendagens selskaps outfit. Dere aner ikke hvor møkka lei jeg var av ettervekst og det brune under som aldri ble lyst nok. Frisøren Lisa Isaksen fra Spagetti frisør slo folie rekord med seg selv, da hun la nesten 200 folier over hele hodet mitt, og resultatet ble derfor knall bra til tross for at ryggen ikke hadde like godt av å sitte i den stolen, så gjorde hodebunnsmassasje i elektrisk skinnstol susen. Ikke mange frisøren som klarer å tilfredstille, men tommelen opp for Spagetti Frisør i Bogstadveien.
Tok turen innom Zara og Monki for å gjøre noen småkjøp til det jeg skal ha på meg i morgen, da skal jeg nemlig feire stort på Villa Sandviken. Når det gjelder skinnbuksen så skal den sitte perfekt etter at jeg har rast ned fem kg. Nå skal jeg kose meg med grandiosa! Haha!!

Today I tilbrunget all day in Bogstadveien the pressure in my new red leather pants in asize too small. Recorded at Oseopaten KL: 11.00, so the hairdresser for nearly threehours, so the purchase of future corporate outfit. You have no idea how shitty I was tiredafter growth and during the brown that was never bright enough. Hairdresser LisaIsaksen of Spaghetti hairdresser turned film record by himself, as she laid nearly 200films over my head, and the result was so bright good despite the fact that his backhad just as good to sit in the chair, as did scalp massage in electric leather chair trick.Not many barber who manage to satisfy, but thumbs up for Spaghetti Barber of the items.

Took a visit to Zara and Monki to do some småkjøp to what I should wear tomorrow, I will in fact celebrate big at Villa Sandviken. When it comes to leather pants and she willbe perfect after I have fallen down five kg. Now I enjoy myself with Grandiosa! Haha!


6 kommentarer:

 1. Sara Destini19 april, 2011

  Du blir bare finere og finere på håret du:) Elsker deg best helt mørk eller helt lys, husker jeg digget rød fargen din og når du hadde den:-) Super fin med blonde vennen.Kul skinnbukse også forresten*sexy*

  SvarSlett
 2. Så fin du var på håret nå:) Pleier å klippe og farge meg på Spagetti frisør selv, der er jeg mest fornøyd

  SvarSlett
 3. Digger skinnbuksa de, hvor får jeg tak i den? Har ikke hørt om sisters point

  SvarSlett
 4. Sara Destini:Tusen takk,så søtt sagt:)
  Linda: På nelly

  SvarSlett
 5. Så fin du ble ;) Alt kler den smukke vet du.
  skinnbuksa var sexy ;)

  SvarSlett
 6. Syns både du og buksa var fine :) Husker det merket der fra jeg var liten hehe. Var den dyr?

  SvarSlett

TNX Sweetheart