8. apr. 2011

LOVE THIS DAY

Skjorte-Vintage/Gul jakke og gullsmykke-H&M, Fusk-Zara- Bringebærsmoothie-CC vest

For en fantastisk dag det har vært i dag, men det er kun fordi jeg blir i mitt ess og  litt svevende når jeg får planlegge fotoshoots som har et tema jeg elsker. I dag har vi vært og lånt et par av mine favorittkjoler fra Kristian Aadnevik/Ricco Vero, og da passet det perfekt å sette seg i solen å drikke en bringebærsmoothie, før vi dro på Polhem pr.Fant ut at the top collection fra Glitter passer perfekt til stylingen vi skal gjøre. Har bilder i hodet om hvordan shooten vil bli, gleder meg sykt!
Fikk meg en super overraskelse i dag da en stylist jeg hadde lånt et gullbelte av til forrige shoot ringte meg og sa det var en gave fra henne til meg. "ahh" Jeg som nesten felte tårer for at Vintage beltet skulle leveres tilbake. Gårsdagen var like fantastisk, med tre timers lunch om bloggen min, og sol resten av dagen.
I den siste tiden har det dukket opp så mange fantastiske mennesker i livet mitt at jeg nesten er helt overveldet. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det er så deilig med dager hvor man kan omgås de som elsker det samme som deg ,og inspirerer deg masse med personlighet og humor!
"Noen dager er helt fantastiske" 

What a wonderful day it has been today, but that's only because continue in my ace and a bit floating when hev fotoshoots on the scedual, with a theme I love. Today we have been and borrowed a couple of my favorite dresses from Kristian Aadnevik /Ricco Vero, and then pass it perfect to sit in the sun drinking araspberry smoothie, before we went on Polhem pr.Fant out at thetop collection of Glitter match perfect styling to do. Have picturesin my head about how shooter will be, looking forward sick!
Got me a great surprise today when a stylist I had borrowed a goldbelt of the previous shooter called me and said it was a gift from her to me. "ahh" I almost shed tears for that vintage belt should be returned. Yesterday was just fantastic, with a three-hour lunch onmy blog, and sunshine the rest of the day.
Lately it has appeared so many wonderful people in my life that Ialmost completely overwhelmed. I love to meet new people, andit's so refreshing to have days where you can mingle with those who love the same as you, and inspires you with lots of personalityand humor!


10 kommentarer:

 1. Den H&M-genseren har den mest fantastiske gulfargen. Liker det.

  SvarSlett
 2. Så fin du var her:) Love the outfit(all points to you)

  SvarSlett
 3. Så kule detaljer..likte godt den Orange neglelakken, vs. den gule jakken og gullsmykkene<3

  SvarSlett
 4. Kjempe fint bildet av deg Veronica(det øverste)

  SvarSlett
 5. Hørtes ut som your day,hadde en slik dag i går,hvor bare alt la seg på skinner, den ene supricen etter den andre. Og så gjør det jo ingenting at solen skinner i tillegg8)

  SvarSlett
 6. Camilla: Ikke sant,det hjelper mye bare det:)

  SvarSlett
 7. Søte, søte Veronica :-)

  SvarSlett
 8. Takker og bukker for søte kommentarer<3

  SvarSlett

TNX Sweetheart