6. apr. 2011

"Ja,sånn går nu dagan"
Har akkurat kommet hjem fra Gatsby, der jeg tok et glass vin og en kaffe med IDA for å snakke om kommende prosjekter og selvfølgelig le av våres fantastiske gode humor..
I dag ble jeg kastet inn i nok en fotoshoot med Margrethe Gilboe som bare er helt fantastisk..foredraget med henne i dag bare fløy av gårde når hun snakket om bransjen.. Ny shoot, men denne gangen mye større enn den vi hadde på Mandag. Skal sammarbeide med fire andre, om å gjøre en hel moteserie på fem bilder som skal være ment  for magasinet "Dazed and Confused" og temaet er "new romantic" Så vi fant temaet og konsept for serien i dag, og moodboardet skal være ferdig til fredag, slik at helgen kan brukes på å skaffe outfits/ tilbehør..Så nå går hele kvelden med på research/finne bilder som inspirerer og har den looken vi har tenkt.Så skal jeg se en film jeg har sett før som vi har tatt utgangspunk fra, men må i tilegg få med meg Cæsar og Oslo Girls. Pluss at jeg må skrive stikkord for morgendagens møtet om bloggen min. Tell u later!
Ser for meg at jeg sovner meg magasinet I.D på hodeputen i natt, mens jeg drømmer om Brandon Maxwell sin styling for magasinet med Lady Gaga som modell!! LOVE IT

Have just returned from Gatsby, where I took a glass of wine and acoffee with IDA to talk about upcoming projects and of courselaugh at our great good humor ..
Today I was thrown into yet another photo shoot, but this timemuch larger than the one we had on Monday.
Shall cooperate with the other four, to do a whole fashion series of five images that should have been for the magazine
"Dazed and Confused" and the theme is "new romantic"So wetook the theme and concept for the series today, andmoodboardet to be completed until Friday, so weekends can be used to acquire outfits and accessories ..
So now the whole evening with the research / find images thatinspire and have the look we have tenkt.Så I'll watch a movie Ihave seen before that we've taken out from punk, but in addition,get with me Caesar and Oslo Girls. Plus, I have to write words fortomorrow's meeting on my blog. Tell u leave!
Looks to me that I fall asleep my ID magazine on the pillow atnight, while I dream of Brandon Maxwell's styling of the magazinewith Lady Gaga as a model!

3 kommentarer:

  1. Hørtes spennende ut:)

    SvarSlett
  2. Så fint det øverste bildet var:-)

    SvarSlett
  3. Julia: Ja ikke sant:-) Ble ikke så flatterende det av meg pga lyset var feil:!!

    SvarSlett

TNX Sweetheart