27. apr. 2011

WHEN I LOOK INTO THE MORROR I SEE SILVER

Silver clutch from Fashion against AIDS/H&M, White Tee from Monki, Skirt from Zara

Jeg må si jeg er stor fornøyd med min nyanskaffede clutch som jeg kjøpte i går på H&M, litt for å støtte kampanjen for AIDS, og litt for å støtte mitt eget behov med noe jeg definitivt trengte. Den var mye mye større enn hva jeg hadde trodd, da den ser utrolig liten ut på skjermen, og har noen freshe neongrønne detaljer på glidelåsen. 
I dag har jeg hatt eksamen, og endelig er den også overstått. Takk til dere som sendte meg lykke til meldinger, slikt setter jeg pris på.Eksamen gikk helt greit, jeg sier aldri at det gikk super bra, for da kan jeg jo risikere å bli skuffet. Men mye av det vi fikk spm om kunne jeg fra før, så tiden får vise.
Nå skal jeg akkurat kost meg med en deilig lunch, og skal nyte resten av dagen både ute og inne!

I must say I am very happy with my newly acquired clutch that Ibought yesterday at H & M, some to support the campain to support AIDS , and some tosupport my own needs. It was much much bigger than I had thought,then it looks very small on the screen, and have some fresh neongreen details on the zipper.
Today I had the exam, and finally it is also over. Thanks to you whosent me good luck messages, such I appreciate på.Eksamen wentokay, I never say that it was super nice, because then I can riskbeing disappointed. But much of what we got ppm if I could before,so time will show.
Now I'll just cost me a delicious lunch, and will enjoy the rest of theday both indoors and out!

12 kommentarer:

 1. I love it. The zipper detail with the yellow inseam, reminds me of the jil sander black/yellow brogues shoe and the flawless transition into each color.

  SvarSlett
 2. Kacrates:Thanks, I'm very happy with it. Would like to have the shoes from Jil Sander too that matches it:) I Actually bought a posebag also, that really reminds me of Jil Sander's, but is unfortunately sold out!

  SvarSlett
 3. Älskar din nya header. Den forrgie var mycket trevligt, men det var ännu mer fashionabla! Fantastiskt fin koppling också

  SvarSlett
 4. Kul ny header, og super fresht skjørt vennen:)

  SvarSlett
 5. Når var det Fashion Against AIDS var ute i butikken? Hadde helt glemt hele greia jeg. Lurer på om de har fler clutch igjen,vet du noe om det? Elsket den,og har kjempe lyst på den samme!

  SvarSlett
 6. Elise: I går;) Hadde geltm det jeg også, frem til jeg kom hjem fra påskeferie og kom på det. H&M i Karl Johan hadde ca 10 stk igjen, men de har nok fler på lageret. Du får deg garantert en lik vet du! Wishes luck

  SvarSlett
 7. NICE CLUTCH, love the neon details<3<3<3<3<3<3

  SvarSlett
 8. Marie Amundsen27 april, 2011

  Hei. Håper du kan ha en ny spm runde snart, er så utrolig lenge siden.Har mye jeg vil spørre om,og sikker på at andre også er det:) Hadde vært gøy
  Kjempe fine bilder du legger ut om dagen. Veldig inspirerende

  SvarSlett
 9. Så kul den clutchen var*me like* vil også ha en slik. Så kan man speile seg selv i vesken,hehe:P

  SvarSlett
 10. Maya: Ikke sant, man ser bare dobbelt så stor ut:P

  SvarSlett
 11. Fin clutch! ;) Så fint at det går til en god sak attpåtil :)

  // De er så utrolig fine! Elsker fugler og sitat for tiden :)

  SvarSlett
 12. Kjempe fint outfit,liker clutchen

  SvarSlett

TNX Sweetheart