15. apr. 2011

THE UPTOWN GIRL


Jeg kom nylig over Gabrielle`s blogg fra Canada Theuptowngirlblog som beskriver tittelen på bloggen veldig
bra gjennom å vise oss enkle, hverdagslige outfit, men som hun gjør persolig ved å tilføre riktig tilbehør, med nydelige detaljer. Jeg liker vanligvis sitatet "Less is more,but more is bored" ,men merker at jeg har fått mer og mer sansen for det enkle i det siste. Denne bloggen er vert å ta en titt innom dere!

I recently came across Gabrielle's blog from Canada Theuptowngirlblog describing the title of the blog very well by showing us simple, everyday outfit, but she makespersonalized by adding the right accessories with beautiful details. I usually like the quote "Less is more, But more is bored", but notice that I've gotten more and moresense for the simple lately. This blog is hosted by taking a look at..

12 kommentarer:

 1. Fin blogg:) har sett den en gang før, mye bra inspo

  SvarSlett
 2. wow that orange is great. I really like it with the adorable clutch.

  SvarSlett
 3. DREAMY: Yeah,i know..i love that Orange color to

  SvarSlett
 4. Takk for tips, denne likte jeg veldig godt :)

  SvarSlett
 5. What flattering company..Truly taken aback!
  Kind thanks for the mention. ox

  SvarSlett
 6. Thanks for sharing Veronica. Have a nice day

  SvarSlett
 7. linda-mari: Ja,jeg også..veldig fin:)

  Patricia:Pleasure..have a nice day you too:)

  SvarSlett
 8. Hei Veronica. Kan du ikke dele noe personlig snart? Elsker Motebloggen din og leser den hver dag, men har fulgt den så lenge og kunne ønske du delte noe mer personlig med oss lesere også? Hva tenker du om det?

  Hilsen Nathalie

  SvarSlett
 9. Nathalie: Hei du! Takk for kommentaren din,jeg vil først bare si at det er super hyggelig at du leser den hver dag, det er lesere som deg som får meg til å yte mer i bloggen. Jeg setter pris på tilbakemelding fra lesere om hva jeg kan gjøre bedre, men du må huske at dette først og fremst er blitt en moteblogg, etter at jeg gikk mer og mer bort i fra det mest personlige. Jeg føler det er personlig nok at jeg deler ting som skjer i min hverdag, og skriver inn i mellom om noe helst annet. Jeg ønsker ikke å gå i detaljer, men skjønner hva du mener så absolutt:) Jeg har planlagt et mer personlig innlegg som kommer i løpet av helgen :)

  SvarSlett
 10. Likte bloggen hennes, men liker din mye bedre. More is boored, LOL

  SvarSlett
 11. I mean less is bored LOL

  SvarSlett
 12. haha I know about her blog already! very nice girl!

  SvarSlett

TNX Sweetheart