4. apr. 2011

LET THE REPTIL CONTROL YOU

GOD MORGEN! Håper dere har hatt en fin helg? Selv har jeg hatt det helt uforglemmelig..Ja ingenting er som å tilbringe den med den du er hodestups forelsket i, selv om det blir lite mosjon og mye sjokolade og annet snop. Nå er det back to reality og jeg skal dra for å møte de to andre stylistene før vi drar ned til studioet vi skal gjøre shooten, for å møte modellen vi skal style og fotograf Anja Amundsen.. Det blir mye reptil print, witch I love..Jeg har faktisk en del i garderoben. Tights, kjole, vesker etc, men det har ikke vært så mye brukt, sikkert fordi jeg har vært lei en periode, men nå har jeg funnet tilbake igjen til den elsken jeg en gang hadde. Vi er vel litt lei leopard og sebra, er vi ikke? Jeg er i alle fall klar for reptil, er du?

(Bildet over) Øverst til venstre fra Vogue, sølvsko fra Camilla Skovgaard, pink clutch md reptil details fra Marc Jacobs, badedrakt fra Melissa(net-a-porter), Drss fra Roberto Cavalli, skjørt fra Malene Birger.

GOOD MORNING! Hope you had a nice weekend? I had an absolutely unforgettable weekend.. Yes there is nothing more romantic to spend it with the one you are madly in love with, even if it gets enough exercise and lots of chocolate and other sweets to eat. Now it's back to reality and I'll go to meet the 2 other stylist and pick up the clothes before going down to the studio to meet the model and photographer Anja Amundsen .. The one of two outfits have a lot of reptil print details, witch I love .. I actually have some in my locker room. 
Tights, dress,handbags etc, but it has not been so widely used, probably because I've been sick for a while, but now I found back to the love I once had. We are a bit tired leopard andzebra, are not we? I'm certainly ready for the reptil..are you?

6 kommentarer:

 1. Elsker reptil, har også en tights jeg ikke har brukt på en stund:)

  SvarSlett
 2. ar lagt min elsk på de skoene fra Camilla<3

  SvarSlett
 3. Har lagt min elsk på de skoene fra Camilla<3

  SvarSlett
 4. Sara Destini04 april, 2011

  LYKKE TIL:D Blir sikkert bra

  SvarSlett
 5. Super fan av retil. brukte faktisk litt tid på å like det, men nå har jeg fått helt dilla,hehe

  SvarSlett

TNX Sweetheart