8. feb. 2011

BORN THIS WAY
Elsker denne jakken fra Burberry Prorsum like mye som jeg elsker Lady Gaga`s nye sang, som har slippes 13. Feb. Men med en prislapp på ca 25 000,- så kan jeg vel bare drømme om noe som ligner, eller feste på en gammel trend coat selv..blir garantert ikke det samme,men.Hva syntes dere om den nye sangen
"Born this way"? I dag har jeg hatt en skikkelig møkkadag, takket være magesmerter..men fikk like vel brukt dagen til noe fornuftig, nemlig tegning som jeg er så sykt god på..NOT! Jeg har rett og slett ikke den illustrasjons følelsen i hånda,men øvelse gjør mester så jeg skal jobbe hardt denne uken får å finne mitt eget utrykk, så får dere se hvis det blir bra! Foreløbig ligner det på små festlige karakterer fra tegneserieverden!

Love this jacket from Burberry Prorsum as much as I love Lady Gaga's new song,which has dropped 13 February But with a price tag of about 25 000, - then I canprobably only dream of something similar, or fixing an old trend coat themselves .. aredefinitely not the same, men.Hva you thought about the new song "Born this way"? 

11 kommentarer:

 1. Jeg kunne dødd for den jakka<3

  SvarSlett
 2. Jeg d i g g e r den nye sangen til Gaga:D Blir nye trenings sangen

  SvarSlett
 3. Du har kjempe inspirerende blogg Veronica:D

  SvarSlett
 4. Den var bare helt fantastisk. Kan nesten ikke beskrives med ord :)

  SvarSlett
 5. aaaah, hadde serr doedd for den jakken!!

  SvarSlett
 6. Spinke og spare:)

  SvarSlett
 7. Dødsfin Veronica! Håper du har det bra! :)

  SvarSlett
 8. Hei hei. Har svart på kommentaren din nå :) Ta en titt!

  SvarSlett
 9. sinnsykt digg jakke!:)

  SvarSlett

TNX Sweetheart