18. feb. 2011

CHEAP MONDAY FW 2011/12Jeg bare elsker fargebruken Cheap Monday har brukt i sin nyeste kolleksjon . De korallfargede buksene med en enkel beige genser til. Eller det lakk aktige stoffet i enkelte av plaggene gjør at man nesten får et litt sado aktig utrykk,men er like vel ikke to much,pga det beige og grå i støvletter og strikkede gensere som er med på å tone det ned litt og gjøre det minimalistisk. Hva syntes dere?

I just love the color usage Cheap Monday has used in his latest collection here. Thecoral-colored pants with a simple beige sweater. The lacquer-like substance in someof the garments makes you almost get a little sado-like expression, but it looks good,due to the beige and gray boots and sweaters that are helping to tone it down a bit.What did you think?

5 kommentarer:

  1. Er så mange fine fargekombinasjoner om dagen! Er spesielt enig i at korallfargede bukser/detaljer blir kjempefint med noe annet enkelt til! Er på en måte lov å kombinere så mye om dagen, samtidig som det skal se stilfult ut :) Elsker det!

    SvarSlett
  2. Er super fan ac Cheap Monday<3

    SvarSlett
  3. Enig i fargebruken,ønsker meg en korallfarget bukse..sett en lignende på Zara faktisk!

    SvarSlett

TNX Sweetheart