7. feb. 2011

Moteillustrasjon
Jeg fant nettopp ut at jeg fint kunne sovet en time lenger, men da fikk jeg i det minste gjort litt.
Planen i dag var egentlig å dra på skolen til ti, og jobbe litt før Moteuka litt seinere, men jeg må til Majorstua en tur. Så må jeg kjøpe meg en stor mappe med plastlommer til den enorme Mote illustrasjon`s oppgaven vi har nå.Den går ut på å illustrere 8-14 antrekk,egendesignet eller fra andre designere. Den skal stå til en egen muse som man velger selv.
Noe av dokumentasjonen skal være skriftlig, beskrivelse av illustratorene jeg har valgt å bruke,målgruppe for kunden, fysiske prøvelapper og reseach.Det er bare litt over to uker til innlevering,og jeg tenker at jeg har dårlig tid. Jeg har hele ideen klar,og gjort ganske mye reseach,så i og med at vi har egenarbeid i dag så skal jeg begynne å skrive litt, lage noen fler Collager og skisse litt. Jeg skal vise dere mer av oppgaven når jeg begynner å bli helt ferdig,så lenge: Dette er min muse:Bedre kjent som Edie Sedwick. 
(Sienna Miller spilte henne i filmen Factory girl, som jeg henter inspirasjon fra) Og jeg skal bruke Andy Warhol som illustrator. Tar fatt i 60-tallet
The plan today was actually going to school at ten and work a little before Moteuka bit later, but I have to Majorstua a ride. So I have to buy me a big folder with plasticpockets for the tremendous fashion illustration's task we have nå.Den is to illustrate 8-14 outfits, custom designed or from other designers. It should be of a mouse as youchoose.
Some of the documentation shall be in writing, a description of the illustrators I'vechosen to use, target customer, physical examination notes and reseach.Det is justover two weeks to return, and I think that I have a bad time. I have the whole idea clear, and done quite a lot of reseach, so in that we have our own work today I will startwriting a little, make some more Collages and sketch a bit. 

I'll show you more of the task when I start to get done, so long: This is my muse: Betterknown as Edie Sedwick.
(Sienna Miller played her in the movie Factory Girl, which I get inspiration from) And I will use Andy Warhol as the illustrator. Taking hold of the 60's

10 kommentarer:

 1. morsomt at dere har begynt med det :D hehe skal legge ut noen bilder av mine 6plagg nå snart ;)

  SvarSlett
 2. Oi, det hørtes ut som en utrolig spennende oppgave! :D Selv er jeg helt forferdelig til å skisse, men gøy å høre om andre som gjør det fordet. Hadde vært gøy om du viste frem noen av skissene dine en dag :) Og lykke til med selve oppgaven! Veldig inspirerende blogg forresten! :)

  SvarSlett
 3. Anonym/Christina: Ja gjør det:) Gleder meg til å se!! Vanskelig syntes jeg!!

  Monika:Jeg er ikke god til å skisse,men jeg må bare bli god. Skal sitte igjen med 11 fantastiske proffesionelle mote illustrasjoner,så litt *hjeelp* hehe mye arbeid!! Tusen Takk

  SvarSlett
 4. Det hørtes utrolig vanskelig ut,men sikker på at du får det til;D

  SvarSlett
 5. Hvem synger den sangen? Jeg har spurt før,men vet ikke om du svarte,og nå finner jeg ikke tilbake til innlegget?!!

  SvarSlett
 6. Nathalie: Sia heter artisten og sangen: Dont stop trying:)

  SvarSlett
 7. Jeg elsker stilen din..Du har så mye fint:)

  SvarSlett
 8. Love the red pants honey

  SvarSlett
 9. jeg skrev navnet mitt men det kom ikke med så jeg ;) :P hehe

  SvarSlett
 10. MÅSTE ska ffa röda byxor! Det är så jädrans snyggt!

  SvarSlett

TNX Sweetheart