22. feb. 2011

IT`S ALL ABOUT THE COLOR


I 2011 er det farger som gjelder, og vi ser bare mer og mer av det, selv om jeg var
Oslo rundt i dag for å finne en kåpe/varm jakke i neon gul eller sjokk rosa. Våren har allerede inntatt butikkene, men jeg syntes godt noen av Blazerne og sommerkjolene kunne vært byttet ut med høst og vinterens trender for 2011.Det er nesten slik at man kan finne ting på salg fra i fjor som representerer høstfargene for 2011,så på den andre siden kan man faktisk gjøre noen kupp hvis man er heldig. Men sommeren og våren er liksom ikke her enda, og det er ikke mye varmt som er igjen! I dag har jeg hatt hjemmejobbe dag, men tiden har flydd av gårde i byen, så nå skal jeg lage meg en sein middag, og forberede fremføringen min i morgen om Nina Ricci.

In 2011, there are colors that apply, and we see more and more of it.  I was around in Oslo today to find a coat / warm jacket in neon yellow or hot pink. Spring hasalready taken the shops, but I liked some of blazers and summer dresses could have been replaced with autumn and winter trends 2011.Det is almost so that you can find stuff on sale from last year, representing autumn colors for 2011, so the other hand, you can actually do some bargain if you're lucky. But in the summer and spring is somehownot here yet, and there is not much that is hot again!
Det er mye inspirasjon å hente om dagen,og spesielt hos bloggere og i motemagasiner.En moteblogg som inspirerer masse er jenta bak bloggen theblondesalad som denne uken er på London fashion week
Trykk HER for å komme til bloggen hennes..


There is much inspiration to pick this days, and especially among bloggers and in fashion magazine`s.
A fashion blog that inspires a lot of the girl behind the blogtheblondesalad that this week is on the London fashion week..Click HERE to get to her blog!

8 kommentarer:

 1. Gleder meg til våren:)

  SvarSlett
 2. Var i Paris for to uker siden,og fant en perfekt neongul frakk som jeg ikke kan vente med å bruke til våren:) Er så møkka lei denne kulden nå!!

  SvarSlett
 3. I luw color<3

  SvarSlett
 4. aw <3 Så deg ;D blitt litt inspirert jeg. Kjøpte meg blå øredopper idag hihi :)

  SvarSlett
 5. I agree color makes it happy an spring 2011 is doing it up big!

  SvarSlett
 6. Øsker meg noe i neongult..Har ingenting!

  SvarSlett
 7. Herlige med farger, gleder meg til sommer og sol:)

  SvarSlett

TNX Sweetheart