6. feb. 2011

RED WEEKEND


Bukse fra Lindex,sko fra Monki,Jakke fra Bikbok, solbriller fra H&m
Første helg på veldig lenge uten blogging,men tiden har rett og slett fløyet fortere enn svint for meg.
Jeg har hatt en kjempe fin helg med min kjære på besøk, og i går så jeg endelig filmen jeg hadde ventet på, nemlig Black Swan med Natalie Portman som spilte en fantastisk. Ikke rart hun vant Golden Globe for beste kvinnelige skuespiller for hennes rolle i filmen. Den var trist, spennende, surrealistisk og syk på samme tid,definitivt en film jeg vil anbefale dere alle å se. Før kino spiste vi på Krydder (ski storsenter) og jeg fungerte som Motekonsulent i et par timer. Veldig gøy å shoppe for andre, og finne farger de selv aldri ville trodd kledde de. Fant den erfekte "røde buksen" som jeg har lett lenge etter også.En som sitter bra, og er litt blank i stoffet.Ser nesten litt ut som skinn,men siden jeg ikke har funnet det enda,så var dette et nyttig kjøp uansett. Håper alle har hatt en bra helg? I morgen er det skole igjen,og Moteuka på Sjølyst og den starter med at ESMOD presenterer designere fra 08.00-19.00, og det blir også danseinnslag med Den Norske ballettskole, skal jeg prøve å få med meg. Noen som skal på Moteuka?

First weekend for very long without blogging, but time has simply flown faster than svintfor me.
I've had a wonderful weekend with my love on a visit, and yesterday I finally sawthe movie I had been waiting for, namely the Black Swan with Natalie Portman, who played a fantastic. No wonder she won the Golden Globe for Best Actress for her rolein the film. It was sad, exciting, surreal and sick at the same time, definitely a movie Iwould recommend you all to see. Before the movie we ate at Spices (skiing big center) and I worked as a fashion consultant in a couple of hours. Very fun to shop for others,and find the colors they never would have thought they dressed. Found the perfect "red pants"that I've been looking long after også.En that sits well and is a bit blank instoffet.Ser almost like leather, but since I have not found it yet, so this was a usefulpurchase anyway . Hope you all had a good weekend? Tomorrow is school again, and Moteuka at Sjølyst and it starts with the ESMOD presents designers from 8:00 a.m. to 7:00 p.m. and there will also be dance performances of the Norwegian National BalletSchool, I'll try to get with me. 

11 kommentarer:

 1. Drit kul bukse:XX

  SvarSlett
 2. Jeg vil også ha!!

  SvarSlett
 3. Veldig kule bukser! Må prøve de ja. ;)

  SvarSlett
 4. De buksene var elsk

  SvarSlett
 5. Jeg skal på Moteuka:) Blir gøy,håper å se deg der

  SvarSlett
 6. Jeg bare digget de røde buksene,kjempe stilige var de!

  SvarSlett
 7. Herlig farge, herlig outfit!
  SV: Takk, hyggelig å høre. Ja, har hatt en super helg. Enn du?? :D

  SvarSlett
 8. Rød buksee <3

  Ja, gleder meg til å se resultatet på oppgaven til alle sammen egentlig :D Håper jeg får full pott på karakter :)

  Jeg er forresten med på torsdag og fredag på moteuken! Gleder meg!

  SvarSlett
 9. Oda Takk:)
  Nina: Takk takk, hatt en knall helg;)
  Dorthea: Ja jeg også! Du får nok en GOD karakter,skal gjøre mitt beste,men ikke like flink på tegning som dej:P

  SvarSlett
 10. Red pants is so perfect for spring! Great pic!

  Lovely blog!

  xo thefashionguitar.com

  SvarSlett
 11. Veldig kul bukse! Satt som et skudd :) Og helt enig med Black Swan, den var dritbra. Tusen takk for kommentaren på bloggen min forresten! :)

  SvarSlett

TNX Sweetheart