15. feb. 2011

ELDRE MOTEHISTORIE

For en syk stresset uke dette blir, selv om  mye av det er kjempe gøy,så er det vanskelig å ha tusen tanker og så mange ideer at det snart renner over. Best å plukke ut en !
Har fått kjøpt inn vannmaling,pensler og enda fler mapper,så kom jeg hjem og bare la alt av skisser,tegninger,oppgaver etc utover gulvet. Litt mer oversikt da,så fikk gjort ferdig Eldre Motehistorie oppgaven som skal leveres inn på Fredag. Har fått i meg litt nudler, og skal starte med å 
eksprimentere med vannmaling til illustrasjonsoppgaven.Mood Boardet har jeg ikke fått startet på en gang,annet enn research, har ideen der med fotoshooten og alt,men ønsker å finne på noe som er litt utenfor boksen med klipp og lim på stor plakat ideen liksom.I stad fikk jeg en syk ide om at støvsugeren min kunne være "location" til min elektriske fotoshoot liksom,herregud nå må jeg slappe av litt! 
Må også finne antrekk til OFW. 
I morgen rekker jeg bare å få med meg Fargeanalyse før jeg og Dorthea drar på OFW.

What stressed this week will be, although much of it is great fun, it's hard tohave a thousand thoughts and so many ideas that it soon overflows. Best to pick one!
Has been purchased water paints, brushes and many more folders, so I came homeand just let all of sketches, drawings, tasks, etc over the floor. A bit more transparencywhen, as was done pre-mature Fashion History paper to be delivered on Friday. Hasbeen a bit noodles, and should start by
experiment with water paint to illustrasjonsoppgaven.Mood board, I have not gottenstarted at once, other than research, the idea where the photo shoot and everything,but want to find something that is a bit outside the box with cut and paste on posteridea somehow. The place I got a sick idea that my vacuum cleaner could be the "location"to my electric photo shoot like, my god now I have to relax a little!
Also need to find outfits for OFW.
Tomorrow Sometimes I just get with me before I Colour Analysis and Dorothea go onOFW.

9 kommentarer:

 1. Kos deg masse på OFW! :D

  SvarSlett
 2. Oj,så flink du er til å tegne:)

  SvarSlett
 3. Høres veldig mye ut,men artig. Skal på noen visninger,blir gøy:) Har du sluttet å skrive på engelsk?

  SvarSlett
 4. Tuva: Nei,men noen innlegge skriver jeg kun på Norsk:)

  SvarSlett
 5. Så fin du var med hatt:)

  SvarSlett
 6. kul ny header!:)

  Ah! sommerfugler her også:):):)

  Fine tegninger ;D <3

  SvarSlett
 7. yeay! ha det goey paa ofw!! og digger genseren din!!! fin :)

  SvarSlett

TNX Sweetheart