14. feb. 2011

LUCKY MEDet er ikke akkurat på Valentines Day man ønsker å være syk,men så lenge jeg er i form igjen i morgen så skal jeg være super happy.Det verste som kan skje meg nå er at jeg blir syk til OFW. Har klart å få i meg resten av bollene fra i går,og så ringte det på døren.Postmannen som kom med tre roser med kort fra min forlovede som jeg ikke får vært sammen med i dag,men som jeg tenker masse på og elsker av hele mitt hjerte.
Tre roser betyr"Jeg elsker deg" og det stod at resten kommer på Fredag,ååh,så romantisk.Dette gjorde dagen min,virkelig! Selv har jeg vært like romantisk og brukt 6 timer av forrige uken for å lage en kort film,sammensatt med bilder, videoklipp og sanger som passer til. Ble nesten litt rørt av meg selv,og at jeg faktisk fikk det til. Har dere fått noen suprices i dag da? 
Eller skal dere noe spesielt i kveld?  Ha en fortsatt fin Valentine


It is not just on Valentine's Day we want to be sick, but as long asI'm in shape again tomorrow and I'll be super happy.Det worst thatcan happen to me now that I'm getting sick to OFW. Have managed to get me the rest of the buns from yesterday and then called itdøren.Postmannen who came with three roses with a card from myfiance that I do not have been with the dag.Tre roses means "I loveyou " and it said that the rest come on Friday, Aaaah, this made my day! Although I have been as romantic and used 6 hours of this week to create a short film composed of images, video clips andsongs to match. Was almost touched by myself, and I actually got it right. Have you got any suprices today?  


Dette er en av de vakreste sangene jeg vet om:


11 kommentarer:

 1. Åh, heldig.
  Hvis det er noen trøst så er jeg også syk i dag. :>

  SvarSlett
 2. Sara Destini14 februar, 2011

  så koselig<3

  SvarSlett
 3. Så søtt av kjæresten din,selv skal jeg ut å spise middag med min kjære om et par timen. Har bestillt bord på en meget hyggelig restaurant! Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Happy Valentine

  SvarSlett
 5. Sv; Samme her òg egentlig, og tusen takk for kommentaren! : )

  SvarSlett
 6. Så vakre roser.Hatt en fantastisk Valentines day med min kjære :)

  SvarSlett
 7. Så fine roser

  SvarSlett
 8. Jeg bare elsker den sangen:D Leona synger så vakkert! Jeg er singel,men fikk et lite kort fra en hemmelig beundrer;) hehe..ellers har jeg kost meg alene i dag etter jobb. Håper formen din er bedre til i morgen:)

  SvarSlett
 9. Happy Valentine og masse god bedring!

  SvarSlett

TNX Sweetheart