17. feb. 2011

OFW PART 2

SCA/ULVEN OG MAGGIE WONKA


I dag var nok en dag med OFW, masse kule mennesker og høy bildefaktor. Møtte først Dorthea på Arkaden for å slappe av litt,før vi dro på SCA ULVEN. Jeg bare ELSKET de enorme plattformene i tre, som gav meg en følelse av Noah`s Ark og Jesus. Det så ut som modellene hadde lært seg en egen teknikk for å bevege seg rundt om kring på catwalken.Veldig minimalistisk,men jeg likte snittene veldig godt. Så ble det en liten pause med et glass sprudlevann og cosmopolitan, før vi møtte Caroline, som også skulle på Maggie Wonka.
Hadde planer om å se Kristian Adnevik for Ricco Vero, men hvis jeg skal være menneske i morgen, så må jeg legge meg snart, for natten før ble det kun tre timer på øyet!
 Håper dere som har vært på OFW , også har kost dere masse? 

Today was another day of OFW, lots of cool people and great image factor. Dorothea first encountered the Arcana to relax a bit before we went on SCA ULVEN. I just LOVED the huge platform of wood, which gave me a sense of Noah's Ark and Jesus. It looked like the models had learned a technique to move all around thecatwalken.Veldig minimalist, but I liked the sections very well. Then there was a breakwith a glass of sparkling water and cosmopolitan, before we met Caroline, who alsowas on Maggie Wonka.
Had plans to see Kristian Adnevik for Ricco Vero, but if I'm going to be human in the morning, I must add me soon, for the night before, it was only three hours on the eye!


9 kommentarer:

 1. Jeg var kun på Leila Hafzi og Sca Ulven. Var bare de visningene jeg fikk med meg noen. Litt kjedelig å gå alene. Men likte det jeg så på de to visningene. Skal få med meg mere neste gang tenker jeg. Men ville heller dratt til London på Fashion Week til uka, mye større enn Oslo.

  SvarSlett
 2. Jeg tenkte på Flintstones da jeg så de skoene. Hørte fra en modell at veldig mange hadde tryna rundt på de under prøvene, så instruksjonen var GÅ. VELDIG. SAKTE. :D Haha.

  SvarSlett
 3. Jeg var på Sca Ulven i går:) Elsket de platformene selv,men modellene så ut til å vingle litt,hehe:P

  SvarSlett
 4. Så utrolig flotte bilder du har tatt Veronica;) Elsker bloggen din

  SvarSlett
 5. Ble helt forelsket i den røde buksen som du har på deg! NYDELIG:)

  SvarSlett
 6. Syntes modellene klarte seg bra jeg,de så tross alt veldig heavy ut å bevege seg i,selv hadde jeg stupt en viss plass..haha

  SvarSlett
 7. Så fin du var Veronica

  SvarSlett
 8. I love your styling in this post. MY favorite photo is the one with the girls wearing the same jacket and hat, that's adorable. It reminds me of the old Paris runways.

  And those shoes. So interestingly constructed. I wonder how much they are going to be available for.

  SvarSlett

TNX Sweetheart