26. feb. 2011

PERFECT ILLUSTRATIONSDet finnes så utrolig mange talenter der ute som har en unik evne til å tegne og illustrere på en virkelig måte.
Jeg har alltid elsket å tegne siden jeg var liten, men alltid missunnet de som virkelig kan å tegne.
Da jeg gikk tegning,form og farge på vgs merket jeg at jeg hadde litt talent likevel,og klarte å vidre utvikle mine ferdigheter, men så kuttet jeg helt ut å tegne i nesten fire år, og da mister man teken rett og slett, selv om kreativiteten fortsatt er der. For noen uker siden fikk vi en stor og utfordrende oppgave på skolen, nemlig å illustrere en kolleksjon på mellom 8-14 plagg. Gud hjelpes meg tenkte jeg,dette går rett i dass, og jeg klarer det aldri,men hadde jeg noe annet valg enn å sette meg ned med blekkpenn og tegneblokk for å prøve å finne streken igjen? Nei!! Så jeg har tegnet og tegner, og jo mer jeg tegnet, jo morsommere var det og faktisk føle at man fikk det til,etter hundre skisser man ikke ble fornøyd med. Nå sitter jeg igjen med syv illustrasjoner jeg er super fornøyd med,og to til som gjenstår ca,før mappen skal innleveres på Mandag. Jeg er mer inspirert enn noen gang,og elsker å se andre illustrasjoner og tegninger fra fantastisk flinke talenter, vel så dyktig blir jeg nok aldri..men jeg skal vise dere alle illustrasjonene mine så snart jeg er helt ferdig!

5 kommentarer:

 1. Det er en fantastisk egenskap det å kunne tegne.Kunne ønske jeg var like flink!

  SvarSlett
 2. Iselin Henriksen26 februar, 2011

  Amazing;)

  SvarSlett
 3. Nydelige tegninger!

  SvarSlett
 4. Love to draw

  SvarSlett
 5. Skjønner hva du mener:) Jeg har alltid elsket å tegne selv siden jeg var liten,men etter noen år er det noe som skjer med en,man mister liksom teket,men ikke kreativiteten. Ikke det samme som å sykle,hehe!!

  SvarSlett

TNX Sweetheart