6. feb. 2011

MOTEUKA

Moteuka på sjølyst er i gang. For dere som ikke vet hva det er, og har spurt meg om hva som skiller Moteuka og OFW( Moteuken er noe annet, rettere sagt IKKE OFW.. 200 showrom, over 500 varemerker, kommende trender, variert underholdning, Relax hours, smaksprøver,servering, og Onsdag og Torsdag kjører det svenske Moderådet en rekke trendforslag, og ESMOD vil presenter en rekke designere hele uken,blandt annet Fam Irvoll, Tina Haagensen og Fredrik De Lange. I og med at det blir mye skole denne uken, så får jeg nok ikke dratt alle dagene,men jeg skal prøve å få tatt turen i dag,torsdag og Fredag.Skal noen av dere på moteuken?


Det er tiden for Fashion Week`s også, og Stockholm og Danmark var først ute, så er det vår tur om 7 dager.
Første land som kjører pels forbud under fashion week, hva syntes dere om dette?


Moteuka at Sjølyst is started. For those of you who do not know what it is, and hasasked me about what distinguishes Moteuka and OFW (Fashion Week is something else, rather NOT OFW .. 200 showroom, over 500 brands, emerging trends,entertainment, relaxation hours, tastings, serving, and Wednesday and Thursdayrunning the Swedish Mode Council a number of trends proposals and ESMOD will present a number of designers through out the week, among other things, Fam Irvoll,Tina Haagensen and Frederick De Lange. Because there are a lot of things to do at school this week, so I get probably not gone all day, but I'll try to take the trip today, Thursday andFredag.Skal some of you at fashion week?

It is time for Fashion Week `s too, and Stockholm and Denmark were the first, it's ourturn in 7 days.
First land running fur ban under the fashion week, what did you think about this?


4 kommentarer:

 1. Du får ta bilder for oss som ikke får mulighet til å gå på moteuken. :)

  SvarSlett
 2. Jeg skal:-) Kanskje ses vi

  SvarSlett
 3. Må prøve å få med meg et par dager, i alle fall trendforedrag: Når det gjelder pelsfri fashion week syntes jeg det er helt fantastisk at vi har klart å få til det;)

  SvarSlett
 4. Ara: Det blir nok mest bilder fra Fashion week,men også noen fra Moteuka

  SvarSlett

TNX Sweetheart