16. feb. 2011

OFW/LEILA HAFZI


Under OFW i dag viste Leila Hafzi en nydelig romantisk kolleksjon med de vakreste kjolene man bare kan drømme om. Duse /myke farger,lekent lett med en harmonisk flyt var det inntrykket jeg satt igjen med.Rett og slett perfekt! Hun klarte å skape en følelse og en bevegelse med både musikken, og de søte barna som kom ut på slutten gjorde det ekstra vakkert, nesten så man ikke følte det var virkelig.
Jeg følte nesten at jeg satt i en stor spisesal hvor de vakreste menneskene var samlet for å feire kjærlighet til hverandre,som i en drøm en gang for lenge siden! Når jeg skal gifte meg, så blir det definitivt ikke vanskelig å finne kjole. Noen andre som så visningen,og hva syntes dere?

OFW today showed Leila Hafzi a lovely romantic collection of the most beautiful dresses you only dream about. Soft / soft colors, playful light with a harmoniousflow was the impression I left behind.Perfect! 
She managed to create afeeling and a movement with both the music and the cute kids that came out at the endmade it extra beautiful, almost as one does not feel it was fair.
I almost felt I was sitting in a large dining room where the beautiful people gathered tocelebrate love for each other, as in a dream a long time ago! When I'm going to marryme, so it is definitely not hard to find a dress!

12 kommentarer:

 1. Jeg så dessverre ikke visningen, men herregud for noen fine kjoler! Skulle veldig gjerne vært der :D

  SvarSlett
 2. Her snakker vi drømmer<3

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker også å gifte meg i en av hennes kjoler.Vakrere blir det ikke,og elsker at hun har så personlig preg på kjolene sine!

  SvarSlett
 4. Å,så heldig du var som var der*misunnelig*

  SvarSlett
 5. Sara Destini16 februar, 2011

  OH MY <3

  SvarSlett
 6. Beautiful dresses, especially liked the look of the models, the romantic, delicate expression

  SvarSlett
 7. Jag är verkligen ett fan av klänningar till Leila Hafzi kan önska jag hade haft mulghet att vara där. Jag vill också gifta mig i en av hennes vackra skapelser:D

  SvarSlett
 8. wow,så vakre kjoler

  SvarSlett
 9. Elsker virkelig kjolene til Leila Hafzi!

  SvarSlett
 10. Så nydelige kjoler!

  SvarSlett

TNX Sweetheart