26. feb. 2011

A crush on color

Skjerf fra Bikbok,genser og tights fra  fra Monki
I dag har dagen bestått av syk mye godis spising, bowling og pils av alle ting, og litt shopping i Hamar.
Mye salg for tiden,og jeg gjorde et skikkelig kupp med dette skjerfet som var så mykt og deilig, og ikke minst en farge å forelske seg i. H&m har også begynt å få inn masse freshe vårnyheter i knall farger, og mest lyst har jeg på en lysene gul topp til noe svart. Jeg er forelsket i 70-tallet for tiden,og har derfor også vært på leting etter den perfekte slengbuksa. Today I found it, og den satt perfekt. Ser den for meg med en gul eller orange topp og turkis neglelakk! Love the color trend..
I kveld har jeg spist tex mex med kjæresten og barna, utrolig koselig å bare slappe av litt. Har dere gjort noe spennende i helgen?

Today, the day consisted of a lot of  candy eating, bowling and beer of all things, and some shopping in Hamar.
Much sales for the time and I did a real coup with this scarf that was so soft anddelicious, not to mention a color to fall in love in. H & M has also begun to bring in lots of fresh Spring in bright colors, and most like I have lights on a yellow top tosomething black. I'm in love with 70-figure for the time, and therefore, have beensearching for the perfect swing your pants. Today I found it, and it was perfect. Does itfor me with a yellow or orange top and turquoise nail polish! Love the color trend ..


5 kommentarer:

 1. Så skön halsduk.. fancy en i en rosa

  SvarSlett
 2. Digger 70-tallet:D

  SvarSlett
 3. Fint skjerf:)

  SvarSlett
 4. Du er alltid så fresh veronica:)

  SvarSlett

TNX Sweetheart