10. feb. 2011

Thursday


Det snør og det snør..Møkka lei!! Etter skolen i dag, dro jeg og Veronica Evertsen(her) å tok en pils på Jackles. Den var virkelig etterlengtet etter en dag med en del kaos! Det var store forsinkelser i trikkeløypen i dag, og da jeg stod å ventet på en halvtime forsinket trikk ringte min beste venninne Elisa, og nærmest lokket meg ned til Åpen Bar for en kaffe? "gi meg fem min" Ingen vanskelig avgjørelse..Så ble det et glass husets vin også! Det fristet så lite å dra der i fra igjen, at jeg tror nesten jeg kunne ha sittet der hele kvelden,og utover natten og for den saks skyld,men det er tross alt en dag i morgen også! Helgen skal fordeles slik: Fornuftig+ festligheter!

11 kommentarer:

 1. Åå,savner torsdagspilsing;P

  SvarSlett
 2. Veldig fint smykke du gar i halsen,hvor er det fra?

  SvarSlett
 3. Julia svar: Det er egentlig langt, hører til en stor lenke med lås,men har tatt av anhenget og festet det på et mindre smykke. Det er fra Dyrberg/Kern og man får kjøpt anhenget/lenken for separat,men er nok utsolgt,for kjøpte det for tre/FIRE år siden:)

  SvarSlett
 4. Hei Verozitas:)

  Bli med i vår Mardou&Dean Jeans Giveaway på bloggen vår:)

  SvarSlett
 5. Alt for lenge siden sist Veronica.. Må pilse sammen snart:)

  SvarSlett
 6. Sara Destini10 februar, 2011

  Så kos ut.. fine bilder av deg pena;D

  SvarSlett
 7. Du ser alltid så nydelig ut på bilder

  SvarSlett
 8. Tusen Takk Sara og Maria ;) Dere er så søte

  SvarSlett
 9. Veronica,kan du ikke legge ut outfits bilder, hvilket jeg savner litt?!!:)

  SvarSlett
 10. Fine bilder

  SvarSlett
 11. Mathilde:Jeg legger ut ganske ofte,men siste ukene har det blitt litt mindre blogging pga mye å gjøre,men det kommer inn i mellom;)

  SvarSlett

TNX Sweetheart