11. feb. 2011

INSPIRATIONTIME/ LOU DOILLON

Jeg har aldri opplevd at hjernen har funnet inspirasjon i så mange ting på en gang, noen gang..Vi har fått tre stor oppgaver på skolen som har innleveringsfrist om få uker, så det gjelder det å henge i, men samtidig prøve å fordele dette . Litt vanskeligheter med  å finne mitt eget utrykk, fordi jeg har så mange ideer på en gang, og det er mye å fordele,men jeg liker utfordringer som handler om det jeg liker best!
For uten om oppgaven i Motehistorie som virker ganske lett, så fikk vi i dag en oppgave i Visuell Fremstilling/Mood Board. Hvor man skal velge en muse, en kunstner og en arkitekt og gjøre research på de for å så sammenfatte sitt eget utrykk/mood b. Det er så mye å hente inspo fra.Bibliotek,fotokunst, arkitektur, fotografiske eks, gatemoten eller ta bilder selv evt. Og fremføres muntlig i ti min.
Jeg har valgt å gå for Lou Doillon, datteren av Jane Birkin,kunstneren Olafur Eliasson som er en Danskkunstner som lager helt utrolig kunst med masse fantastiske farger. Som arkitekt har jeg valgt Oscar Niemeyer, og mitt konsept er å sette dette sammen til en inspirerende og futuristisk/elektrisk fotoshoot.
Merker jeg blir helt gira av dette, utrolig spennende!

I've never experienced that the brain has found inspiration in so many things at once,some time .. We have three major tasks in the school who have deadlines in a fewweeks, so it comes to letting your brain work a lot, but try to distribute this. A little hard to find my own expression, when I have so many ideas at once, but I like challengeswhich is about what I am most genuinely concerned.
For without the task in fashion history that seems pretty easy, so we got today a task ofVisual Manufacturing / Mood Board. Where to choose a muse, an artist and anarchitect and do research in order to then synthesize their own expression / mood b.There is so much to gain inspo fra.Bibliotek, photo art, architecture, photographicitems, street fashion, or take pictures And possibly even performed orally for tenminutes.
I have chosen to go for Lou Doillon, the daughter of Jane Birkin, the artist Olafur Eliasson is an Danish artist who creates amazing art with lots of great colors. As anarchitect, I have chosen Oscar Niemeyer, and my concept is to put this together for an inspiring and futuristic photo shoot.
Tags I get quite excited by this, very exciting!

Olafur Eliasson


Denne kortfilmen ble også vist i i dag

Lou Doillon for Vanessa Bruno S/S 2010


8 kommentarer:

 1. Lykke til med oppgavene! :D
  Må bare si at jeg likte bildet du bruker som header veldig godt! Spesielt jakken, hvor er den fra? :)

  SvarSlett
 2. Høres utrolig spennende ut:) Likte veldig godt filmen av Lou,hun er inspirerende

  SvarSlett
 3. Takk takk.. JM:den er fra Bikbok,kjøpte den på salg i Jan

  SvarSlett
 4. Er så deilig og være inspirert syntes jeg! Håper det varer for deg :D Og masse lykke til med oppgaven! Stilige bilder også, likte det nederste skikkelig! :)

  SvarSlett
 5. Tusen Takk Monika. Ja det er viktig! Det varer garantert, dukker alltid opp noe nytt:)

  SvarSlett
 6. Thea Amanda11 februar, 2011

  Utrolig inspirerende kortfilm

  SvarSlett
 7. Fine bilder,digger stilen til LOU!!

  SvarSlett

TNX Sweetheart