23. nov. 2010

Back from Lanvin H&M /I `ve got the dress


Jeg vet ikke hva slags kaos det var på alle de andre utvalgte H&M butikkene i dag,men jeg vet i alle fall at det var dobbelt så mye enklte steder i Oslo,en der jeg havnet. I det jeg gikk av trikken ca 07.30 på Oslo S,så jeg bare en mini kø på hjørnet med ca 20 mennesker ink. Ingeborg Heldal som stod rett foran meg. Det var langt fre det "kø helvete" alle har snakket om så lenge. Men vi mennesker påvirker hverandre med det vi skriver,gjør vi ikke!
Kaffe og Crossanter + en tøybag med et Lanvin skjerf ble utdelt,og jeg fikk armbåndet mitt:08.20,var mitt klokkeslett for å handle fra kolleksjonen.
Jeg dro med meg den svarte og den røde inn i prøverommet som planlagt. Litt små i str og 38 satt perfekt,turde ikke sjanse på 36, selv om det er 1 dag.dep,så er nok den borte i morgen da det var den siste i 38. YESSSS!! Solbrillene var utsolgt/skuffet der,men fikk kjøpt med et lekkert armbånd og et par øredobber. Ambåndet er til Mamma.Og så var det de sykt kule,men jævlig heavy øreklipsene.
(Her er kolleksjonen gjerdet inne)

Her er kjolen min,pent pakker inn. Skal prøve den på en gang til nå,og så
pakke den inn igjen til jeg skal i Operaen i December.
Kommer ikke til å bruke den særlig før. 
Dere får se bilder av den,men når jeg har den på!
Noen som har kjøpt noe annet?

10 kommentarer:

 1. FAB OUTFIT(det første bilde) LOVE ITT

  SvarSlett
 2. Fikk tak i den røde kjolen på nettet(my fav) Orket ikke stå opp tidlig i dag,siden jeg hadde fri for en gang`s skyld! Skal du legge ut bilde med kjolen snart?

  SvarSlett
 3. Du er bare så nydelig Veronica!! Gratulerer med at du fikk det du ville ha(the dress-

  SvarSlett
 4. Jeg fikk tak i solbriller, leppestift og den lilla,skå opp mot den ene skulderen!! Plommelilla,kjempe fint,satt fint også. Lest på side2.no? Siden kl:01.00 i natt,litt drøyt eller?

  SvarSlett
 5. Kjøpte to kjoler. One flower and the Blue one!

  SvarSlett
 6. Var nesten ikke kø der jeg var heller. Jeg kom rundt 08.10 og fikk slippe inn 08.40 faktisk. Så det kaoset jeg fryktet var ikke noe å være nervøs for. Kjøpte den sorte kjolen med lange ermer, ville egentlig ha den marineblå også. Men studentbudsjett er ikke fullt så vennlig, pluss at jeg vil shoppe en god del når jeg drar til London neste uke. Skal innom å se etter t-skjorte og den vesken, har litt lyst på det. Og den blå kjolen da så klart. Er skikkelig lei meg for at jeg ikke får kjøpt den blå også, den er så fin. Men på en annen side, lettere å matche den sorte kjolen med kule vesker og sko. :)

  SvarSlett
 7. Kan du legge ut et bilde av deg med den svarte kjolen?

  SvarSlett
 8. Jeg kom inn 08.20 på Karl Johan. Også overasket hvor oversiktlig ting var. Kjøpte en av flower kjolene,syntes de var så søte og vet at jeg kommer til å bruke den masse på sommerstid,ellers vesken,smykket i rødt, den lilla leppestiften og det svarte skjørtet med volanger på siden. Strålende fornøyd!:D

  SvarSlett
 9. jeg liker ikke sånt helt jeg.. jeg syns jo det er fint og sånt.. men jeg orker ikke å stresse for å få tak i, og så liker jeg ikke å handle ting når jeg VET at andre gjør det også:p

  SvarSlett
 10. AudM svar: Skjønner.Noen er mer interesserte enn andre,godt vi er forskjellige:) Det er fler som går med samme kjoler fra H&M,enn som går med Lanvin H&M. Det var ikke akkurat en dusing av hver!

  SvarSlett

TNX Sweetheart