19. nov. 2010

NATTENS FESTLIGHETER

Hei alle våkne engler!
Sitter oppe i natten og undrer over ting, mens jeg trykker i meg rester av nudler fra før i dag som egentlig smaker dritt,men som jeg syntes er behagelig å tygge på akkurat nå. Fordi jeg ikke klarer å få noe ned uansett,så da er det greit at jeg kan ha noe som uansett må spyttes ut igjen.
Jeg prøver å roe meg ned etter at jeg for ti minutter siden opplevde at en hane skremte lik sjiten ut av meg,da jeg klikket meg inn på tv 2.no
Med overskriften:"Våkn opp å bytt strømselskap" Hva faen?
Hvem har rett til å klaske ut en hane på forsiden av tv2.no,som nesten kunne ha tatt liv av en oldemor med høre apparat som kanskje skulle inn å sjekke natt filmer?
Jeg betaler ikke min egen strøm liksom,det gjør Svein Olafsen som jeg møtte på trikken i går!
"Herregud" De kan jo ikke ta det som en selvfølge at alle betaler sin egen strøm liksom,og i tilegg er interessert i å redde Miljøet? Altså,hvem gidder å bruke penger på å hive en gyngestol på fyllinga,når du bare kan kaste den ut på E6`n fra bilen.Mye festligere også for å se hva som skjer med bilen som kommer bak!
Er det mulig å være mer saklig? Tror nok det er fordi jeg har ventet i to dager på at tingeling skal fly inn gjennom vinduet mitt å trylle halsen frisk,men når jeg tenker over det har jeg glemt å lukke opp vinduet.."shitt" tenk hvis jeg ikke har hørt lyden fra staven?
Men samtidig har jeg jo også den unnskyldningen av at jeg lider av kost traumatisk stress syndrom
Og det betyr at når jeg ikke har fått min daglige dose most egg,med avokado på så går det litt rundt kan man si....Men kanskje det er det som skal til da,for å sove..merker at øynene begynner å henge litt nå,så snakkes i morgen :) Natta!10 kommentarer:

 1. Haha,det er noe av det morsomste jeg har lest på lenge. Sitter også oppe i natten,og fikk meg en god latter nå for å si det slik:)

  SvarSlett
 2. Du får sagt det Veronica:P

  SvarSlett
 3. LOL,SÅ JÆVLIG BRA:D Lo godt nå!!!!!!!! Håper du har hatt en fin dag da,selv om du er syk.God bedring vennen min<3

  SvarSlett
 4. Hahaha:PPPP

  SvarSlett
 5. Så artig å lese,måtte le da

  SvarSlett
 6. Jeg ler meg skakk i hjel Veronica!!

  SvarSlett
 7. Du kan å få folk til å le:D

  SvarSlett
 8. Hehe:) Du er bare søøt

  SvarSlett
 9. Lo godt jeg også,når jeg leste det til kaffen;)

  SvarSlett

TNX Sweetheart