10. nov. 2010

Hvem vinner Vixen Awards?


              
Nå kan du stemme på alle de nominerte til Vixen Blog Awards og jeg har allerede stemt på to.
Når det gjelder Årets Gatemoteblogg syntes jeg alle fortjener å være nominert,veldig mye bra, men min stemme går til Maria Mørkrid. Jeg har fulgt bloggen hennes nesten siden start,og hun er kjempe dyktig med kamera og har en unik evne til å sette sammen spesielle antrekk, ulikt fra andre.
Syntes også det er gøy å se at Kristine Moen også er nominert, da hun bare er 15 år,og har en veldig bra blogg. 
Når det gjelder de nominerte til Årets INSPIRASJONS BLOGG, så er det utrolig mange bra inspirasjons blogger der ute. Og fler av mine favoritter er nominert i år,så blir veldig vanskelig å stemme. Fashionberry gir veledig mye inspirasjon, og poster bilder som gjør at man definitivt må tilbake for å se mer. Men jeg syntes den mangler det personlighetspreget som resten av de nominerte har. Maria Amanda,Polliani, og Cath in The City er alle tre blogger jeg  følger mye med på, og er avhengig av,så jeg tror nok stemmen går til en av de.
Jeg må si jeg stusser litt på to av bloggene, hvorfor de er nominerte,uten å nevne navn.
Jeg dømmer ingen,men syntes kanskje heller et par andre hadde fortjent nominasjons plassen som f.eks Ulrikke Lund,Dagens Outfit,Hippie Hippie-milkshake..hmm,rart!
Tror nok jeg stemmer Polliani fordi hun har så fantastisk drit kul stil, som minner litt om min egen. Flott personlighet, tar masse bra bilder og poster de i disse kule hvite rammene.
Ja det blir hun jeg stemmer på! Hope she win`s!!
Hvem syntes dere fortjener å vinne?
                                  Stem på din favoritt her
14 kommentarer:

 1. Sv. Takk, elsker den selv. Det er et kamera :D

  SvarSlett
 2. Polliani fortjener åvinne Årets Beste Inspirasjonsblogg

  SvarSlett
 3. Ane Kristine11 november, 2010

  Stemmer nok det samme som deg vil jeg tro. Cath in the City er veldig bra da

  SvarSlett
 4. Ville stemt din om den var nominert i alle fall:) men av de nominerte er det Polliani som er best

  SvarSlett
 5. Har stemt Maria Amanda<3 Hun er best

  SvarSlett
 6. Syntes det er veldig rart at ikke Ulrikke Lund er nominert. Er det noen som inspirerer så er det i alle fall hun.Jeg mener,sammenlignet med både Maren Bjørgum og Thea Ukkestad!

  SvarSlett
 7. Har stemt Simen Berg jeg,digger den fyren;)

  SvarSlett
 8. Maria Amanda er den søteste,for uten om deg da:) leser deres blogger,Ulrikke Lund sin og Cath in The City. Så stemmer Maria A:D:D

  SvarSlett
 9. Maria Mørkrid er drit flink,det er jeg enig i.
  Når det gjelder Årets Inspirasjons blogg syntes jeg ikke valget er vanskelig overhodet. Vanillascented står sterkest

  SvarSlett
 10. Veronica. du er jo verdens fineste. tusen tusen takk :)

  SvarSlett
 11. jeg syns kategorien inspirasjon er litt merkelig, faktisk... og fashionberry har for min del ingenting der å gjøre, uten å prøve å være slem så er det en blogg som kun består av bilder som er tatt fra andre blogger og nettsteder uten deres tillatelse, ja, det gjør vi også men folk sender inn og ønsker å ligge hos oss... dessuten burde Vixen ha holdt seg til et visst antall nominerte i hver kategori... blir spennende å se om vi blir nominert i det hele tatt... tipper ulrikke blir nominert i Årets Blogg ;) vi får se, vi får se...

  SvarSlett
 12. Tusen Takk Polliani<3
  Dagens Outfit: Helt enig med deg når det gjelder fashionberry..er jo ikke slemt å ytre sin egen mening!! Det er flere kategorier som ikke er lagt ut enda ja? Da får vi håpe Ulrikke kommer med der:)

  SvarSlett
 13. Ååå, tusen tusen takk! Utrolig hyggelig OG motiverende å høre. :)

  SvarSlett

TNX Sweetheart