24. nov. 2010

Grenser for blogging


Til tross for at jeg fikk kjolen jeg ville ha fra Lanvin i går,så ble ikke dagen i går slik jeg hadde håpet,og heller ikke dagen i dag. Uforutsette og vanskelige ting kan dukke opp,og da går det gjerne kraftig ut over humøret mitt.Som igjen fører til at jeg ikke klarer å prate med noen på tlf,heller ikke dele det med dere lesere. Noen ganger har jeg lyst til å bare skrive direkte ut hva jeg mener om enkelte grupper eller personer her i bloggen,men det kunne bli tolket alvorlig feil,og det hadde i og for seg blitt å "henge ut " noe jeg ikke ønsker å gjøre da det kan slå tilbake på meg selv.
Bloggen er med på å styrke en,men noen bruker den til å utlever seg selv fullt og helt. Dette er en blogg som skal glede dere,inspirere, eller ta opp saklige ting som er mer generelt i samfunnet. Jeg vil gjerne dele mye med dere,tanker og følelser,men samtidig syntes jeg det er viktig å beholde sitt eget skjold,da dette er mer en Moteblogg, selv om det blir noe livsstil som gir den et personlig preg.Dere stiller en del spørsmål,og jeg prøver å svare så godt jeg kan,og også dele en del av det dere ønsker at jeg skal si mer om. Jeg setter utrolig stor pris på tilbakemelding og alle de fantastiske kommentarene jeg får daglig. Det er tross alt for deres skyld jeg blogger så mye som jeg gjør,selv om min egen interesse også er genuint stor for motebransjen.Jeg vet det er fler topp bloggere som ikke skriver om sine innerste følelser og deler alt de har opplevd. 
Det var som Ulrikke Lund skrev for en uke siden da jeg leste overskriften på Side2 :
"Hadde leserne visst hvorfor jeg hadde 8 gamle arr på armen,hadde jeg blitt nervevrak".
Og jeg er fullstendig enig i det. Slik som andre ser henne,en sprudlene gladjente som får til det hun liker å drive med. Bygget seg opp shopping nettstedet fashionlove etc. Det er stort,og da syntes jeg folk skal spekulere i det! Og ikke negativt om leppene hennes etter at hun tok restylan, hvorfor/hva/hvordan osv! 
Bloggere som ikke ønsker å dele alt? Respekter det! Jeg både respekterer og beundrer bloggere som deler sitt private liv,og sine indre følelser, så lenge de står for det, uten å få angst eller er redde for at kanskje folk i gaten prater om en fordi man har brutt janteloven.. 
Man må da få lov til å velge selv uten at andre skal reagere negativt! Eller hva syntes dere?
Ble raskt i bedre humør da jeg så Invitasjon i mailen fra Efva Attling:
I morgen? Håper virkelig jeg får dratt
Shoppingkveld med min favoritt smykkedesigner og Costume.
10% rabatt på alle smykker,og utlodding av til en heldig. 
Sjokolade og Champagne + goodiebag
Tid:18.30-20.00
Sted:Efva Attling Bogstadveien 15 Oslo


13 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig i at man må sette grenser for seg selv,etter hva man ønsker å dele offentlig med alle. Jeg har fulgt bloggen din i et halvt år nå,og jeg syntes du har delt ganske mye,ikke bare inspirasjon og om ting som skjer i mote verden,men også viktige saker som får en til å tenke over saker og ting. Du er dyktig Veronica,og jeg har full respekt for at du ikke deler det mest private. Når det gjelder å utlevere andre personer i en blogg ser du veldig rett i,at du lar være. Tror ikke det hadde vært så heldig egentlig. Stå på du,så skal du se du vil nå langt:)

  SvarSlett
 2. Sara Destini24 november, 2010

  Alle har slike dager vennen. Husk at jeg er her for deg uansett da:) Syntes du deler det meste med oss lesere jeg. Elsker uansett bloggen din:D
  Du er flink

  SvarSlett
 3. Det er veldig viktig å ha et skjold som blogger,uansett om man har dager man har lyst til å bare legge ut historier om x`er,beskjente eller kollegaer/hvem/hva det enn måtte være. Man graver bare sin egen grav. Jeg kan også nevne et par eks på bloggere som virkelig har driti på draget pga utlevering av folk i den offentlige sektoren,pga saker som uenighet etc. Jeg syntes ikke noe om å skrive de her en gang,så kan sende link på mailen din. Mener bare at man må tre varsomt enten man er blogger,journalist eller reporter!! Du har en veldig fin blogg,mye bra og du har fokus på de riktige stedene. De fleste blir glad av å lese bloggen din.Og det betyr at du er på rett sted. Mange bloggere har alt for mye negativt fokus,og de gidder i alle fall ikke jeg å lese! Lykke til fra fast følger

  SvarSlett
 4. Super bra blogg Veronica!

  SvarSlett
 5. Jeg liker bloggen din kjempe godt,og syntes du skal fortsette å blogge slik du har gjort hele tiden. Du skriver veldig bra.

  SvarSlett
 6. STÅ PÅ VERONICA!

  SvarSlett
 7. sv - tusentakk for kommentaren<3 t-skjorten er fra ungdomsbedriften vår på sercive og samferdsel :p

  SvarSlett
 8. SV; Oi, ja det gjør hun faktisk ! Enig, virker som hun har lagt litt mer tid og krefter i denne kolleksjon, enn den forrige. Skal ikke se bort ifra at det blir en liten shoppingtur på meg også !

  SvarSlett
 9. Takk Thea,Caroline,Sara,Pernille,Leona:) Takk for at dere er engler!

  SvarSlett
 10. Line Stabel: Ja,jeg syntes absolutt hun har det! Jeg har to favoritter,og de skiller seg litt ut,i forhold til den forrige,og så liker jeg det armbåndet/ringen, og tattosene skal jeg def ha!

  SvarSlett
 11. Du er en fantastisk jente Veronica. Stå på med bloggingen du:D

  SvarSlett
 12. Jeg syntes du skal fortsette å blogge slik du har gjort. Du har et personlig preg som du sier,det er det som gjør bloggen så interessant.Ikke bare masse "dette er nytt og dette r nytt" og rosa pjatt!! Du skriver bra,og viser til noe/linker/deler inspirasjon,og har mye bra bilder du tar selv. Kjempe bra Blogg

  SvarSlett

TNX Sweetheart