26. nov. 2010

EFVA ATTLING & TARA EVENT

I går møtte jeg Marlen en tur på nasjonal for å ta et glass vin,og skravle litt,før vi tok turen videre til Bogstadveien og Efva Attling og ? Tara who?
Trodde faktisk det var Costume som skulle ha eventet,men så viser det seg at de skal ha 1.December,mens Tara som da er Norges største kvinnemagasin. Burde jeg ha visst*fy skamme meg* men nå er jo ikke jeg en kvinne,men ligger i kategorien jenter 20 + så, er jeg ikke da unnskyldt? Vi kom litt i seneste laget,da det var stapp fullt,og all champagnen var drukket opp.Obs.Ble et glass på oss også,men ingen sjokolade:( Var uansett ikke den jeg kom for!
En mann i 40 årene spurte om han ikke kunne ta et bilde av oss,med mitt kamera. Og så sitt eget etterpå,"smisk smisk" virket som om kona hans var mer opptatt av smykkene enn det han var.
Det var ganske trangt og vi ble litt klemt oppi hverandre,så godt jeg kunne veive meg litt plass med Guccivesken min,hehe..
Da vi hadde fått utloddningslappene så ventet vi spent på hvem som skulle vinne smykket.
Så kommer selvfølgelig flausen fra Marlen som gaper ut "Skal dere ikke ha våres lapper i hatten"? Herregud..De hadde jo kopi av alle lappene,hehe godt jeg hadde fått i meg et par glass.
Vinneren ble ikke meg.. Og hun fikk det smykket jeg hadde siklet på til en meget høy verdi. Smykket har ingravert fingeravtrykket til Efva Attling.Aww!

Vi fikk en goodiebag som inneholdt (bildet under) + et 10% gavekort.
Det blir definitivt å dra tilbake for å shoppe julegave til Mamma.Obs(der røpet jeg meg)
Mange fine smykker,og det jeg liker best med de er at alle har en liten historie,og ingraveringen har en egen betydning. Likte godt ringene som har "kjærleik" påskrevet,eller Human ringene under. Fingeravtrykk smykkene er veldig enkle,men de har den statement stilen som gjør de annerledes. Mulig det blir en liten utbyttelse av forlovelsesringer derfra etter hvert!

8 kommentarer:

 1. you looked fab!
  i just bumped into your blog! love it!

  xoxo from rome
  K.
  http://kcomekarolina.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Ahh,misunnelig på den pelsen der altså! Love u`re Outfit;)

  SvarSlett
 3. Smashing as always..!!

  SvarSlett
 4. Det så gøy ut.Du er heldig

  SvarSlett
 5. Så bra du så ut:D Har det ordnet seg med mail go face enda da? Det er så utrolig irriterende når slikt skjer,har opplevd det to ganger selv!

  SvarSlett
 6. Digger E.A<3 Har to smykker fra henne,men de er dyre da. Ønsker meg ringen med fingeravtrykket,statementringen,vet du hvem jeg mener? Håper julenissen kommer med den til jul,tihi

  SvarSlett
 7. Tusen Takk. Astri svar: Ja,jeg vet hvem du mener:)
  Kjempe fint.

  SvarSlett
 8. Fast leser av Costume og Det Nye,men aldri hørt om Tara faktisk! Men mange magasiner man ikke har hørt om,og jobber i Motebransjen:P hehe

  SvarSlett

TNX Sweetheart