13. nov. 2010

Når frosten har lagt segSavner sol og bading,drinker og solkrem..
Ja,jeg vil helst tilbake til (Fuerteventura) igjen,og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har nevnt det nå,men klarer liksom ikke å legge det fra meg at jeg er tilbake i Norge og må bare innse at det er vinteren jeg nå har i møtet enten jeg vil eller ei. Selv om jeg prøver å ha fokus på peiskos og rødvin med kjæresten, snøballkrig, ribbe, julekonserter i Operahuset, pepperkakebaking, jule shopping, skøytegåing, kakaodrikking og bøker under pledd, så er det alt dette supert hvis solen skinner på snø krystallene, eller man kan holde seg innendørs. Snart går det over ti minusgrader dere,og så fort vi går ut døren, er alt dette inne snakket glemt,har jeg ikke rett?
Men samtidig, så har man jo faktisk et valg. Et eget valg om å bo i Norge, for det er jo egentlig bare å flytte til varmere strøk for godt,hvis man ikke takler kulden. Hadde jeg ikke hatt kjæreste hadde jeg faktisk vurdert å flytte utenlands for en stund,ja bare for å se hvordan det er å leve lenge i ca samme årstid. Kanskje går man lei varmen også? Ikke godt å si.
Når jeg tenker meg om to ganger er jeg veldig glad for at vi har disse fire årstidene som har sin egen sjarm på hver sin måte. Høsten er favoritt årstiden i Norge. Sommeren syntes jeg ikke er noe særlig spesiell her, men vinteren er fantastisk på mange måter. Og må si den virkelig gir julestemning så det holder!

5 kommentarer:

 1. sv: de er fra bianco!!

  SvarSlett
 2. JAAAA! Vi skal være glad vi har flere årstider, da er det SÅ mye diggere når sommeren kommer :)

  SvarSlett
 3. Godt vi har alle de fire årstidene:)

  SvarSlett
 4. Innekosen er den beste etter min mening,kulda er noe dritt!!

  SvarSlett
 5. Fint innlegge:D Elsker julen og alt som hører med!

  SvarSlett

TNX Sweetheart