15. nov. 2010

Better Days

Det er alltid like gøy når Dagens Outfit poster antrekk,for å se hva de forskjellige mener om hva jeg har på meg.Det kan være både positivt og negativt,jeg har opplevd begge deler. Trykk deg inn for på siden deres,for å se antrekket og få inspirasjon fra andre outfits. "Ja,man kan jo drømme"
Passet jo veldig godt til bilde følte jeg,da jeg var i drømmeland når kjæresten min knipset det.
Noen mente at denne jumpsuiten var too much, en mente jeg lignet på Lauren(The Hills) Og en annen at jeg lignet sykt mye på Nicole Richie. Jeg sier tusen takk for begge komplimentene. Begge er vakre,men litt morsomt da Nicole alltid har vært en av mine store favoritt stil ikoner,og jeg har alltid fått høre Lindsay.Syntes ikke selv jeg ligner på Lindsay,kanskje litt bare uten alle fregnene hennes. Når jeg var yngre drømte jeg om å ligne på Paris Hilton. I dag er jeg veldig glad for at jeg aldri gjorde noen store endringer, for å få den drømmen i boks. Hadde mine forsøk,men heldigvis. Det var bare hår og klær. Skal poste et bilde en dag dere!
Les meninger og kommentarer om antrekket mitt HER på Dagens Outfit

4 kommentarer:

 1. Alltid stas om man blir postet på dagens outfit. Til inspirasjon for andre. Og særlig også å lese positive kommentarer fra andre :)

  SV: Bare hyggelig :) Jeg synes du lignet veldig med din gjylne hudtone og litt smokey-eyed makeup :)

  SvarSlett
 2. Digget det antrekket

  SvarSlett
 3. Du ligner litt på Lauren syntes jeg:) Håper det er et kompliment

  SvarSlett

TNX Sweetheart