11. nov. 2010

Vinter stemning
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig tur i skogen med min kjære familiehund(Nikko) og stemoren min. Selv om snøen så vidt har lagt seg, er det nydelig når frost legger seg på trærne og isen begynner å stivne. Bortsett fra kulden,så er vinteren nydelig i seg selv. Den har i alle fall gitt meg utrolig mye inspirasjon til å skrive, fange øyeblikk med kameraet og oppleve naturen på sitt beste.Jeg fant til om med det perfekte stedet for en fremtidig fotoshoot,på en gammel bro bygget under krigen.Alt som er idyllisk er vakkert.
Så nå skal jeg snart begynne på boken "Rachels ferie" av Marian Keyes, og har laget meg årets første kopp med kakao og krem. Masse krem er et must i koppen.
Nå skal jeg snart hjem fra pappa,siden jeg feiret bursdagen hans i går med god mat,hvor jeg også fungerte som førjulsnisse. I morgen er det enda en bursdag som står for tur. Nemlig mamma sin.
Strålende fornøyd med gaven jeg har kjøpt til henne:)
Håper dere har hatt en nydelig dag også,og kanskje har dere begynt å planlegge julen en smule?

6 kommentarer:

 1. Sååååå nydelig hund da<3 Kjempe søøt

  SvarSlett
 2. Så utrolig digg ut med kakao og krem,lenge siden jeg har drukket oxo!!:) Har faktisk handlet et par julegaver allerede,tar det litt etter litt

  SvarSlett
 3. har vært så uutholdelig trøtt i dag! : / men bra dag for det da!

  SvarSlett
 4. Så vakker hund:D

  SvarSlett
 5. Kjempe kul pelsvest,har lyst på sånn selv!

  SvarSlett

TNX Sweetheart