27. nov. 2010

IDA PYK & The T-Shirt`s

Jeg bare ELSKER med stor E, t-skjorte kolleksjonen til Ida Pyk og hun har definitivt fått en ny fan. Alle T-shirtsene(plaggene) i hennes humoristiske linje har (statement sitater) ,og alt stoffet som er brukt er Vintage,og signert "Ida Pyk". Designeren bak dette merket som hun har merket med sitt eget navn, er både modell og forfatter og jobber bla for Svenske Elle. 
Poenget bak t-shirt linjen er å få frem den humoristiske ,ironiske siden hos alle, men alt er ikke like humoristisk,men har der i mot en alvorlig historie å fortelle,som denne toppen, (bildet under).Men samtidig syntes jeg det er bra at noen kan fortelle sin historie, uten å måtte åpne munn! Kanskje det kan være med på å vekke synspunkter rundt om kring rundt viktige temaer!
Jeg falt veldig for denne  Elin Kling hadde på seg i bloggen.6 kommentarer:

 1. Elsker Ida Pyk sine t-skjorter<3

  SvarSlett
 2. Kult at hun designer Vintage T-skjorter med statement sitater

  SvarSlett
 3. Digger den t-skjorten til Elin Kling. Hun er en av mine favoritt bloggere også!

  SvarSlett
 4. Har ikke hørt om henne før,men likte T-skjortene hennes:D Hvor får man kjøpt de?

  SvarSlett
 5. Hvis man har sliti med spise forstyrrelser og har blitt frisk,i tilegg tør å gå med denne T-Skjorten(Bildet) etterpå,så syntes jeg det er veldig tøft. Det viser jo bare at man vil fortelle at man har hatt det vanskelig,og så klart å bli helt frisk! Ida Pyk er utrolig dyktig virker det som

  SvarSlett
 6. Digger Ida Pyk:)

  SvarSlett

TNX Sweetheart