22. nov. 2010

God Morgen KØ

God Morgen folkens!
Drit trøtt,men like vel oppe å rusler..Nå på jeg henge i så jeg ikke kommer sist i køen til H&M,lurer på hvor det er minst folk? Karl Johan eller Oslo City? 
Noen andre som skal stå i kø?

4 kommentarer:

 1. unnskyld meg, men HELL NO om jeg gidder å stå i kø for det materialistiske opplegget der... når det er sagt så gleder jeg meg til å se hva du fikk kjøpt.. ;)

  SvarSlett
 2. Hvor i huleste navn ble det av deg????????????????????????????????????

  SvarSlett
 3. Sara: Unnskyld masse,men batteriet mitt gitt ut,hadde tenkt til å ringe deg.Meningen var at jeg skulle på H&M i Karl J,men så gikk jeg av trikken ved Oslo C,å så at det bare var en minikø der,og slang meg på. Fikk klokkeslettet 08.20,så gikk kjempe raskt. Ikke si at du dro ned til K J?

  Dagens Outfit: Ikke så fan? Det var ikke så stress som jeg hadde trodd,tror det var ti ganger verre i Karl J,og Bogstadveien. Skikkelig koselig var det,rett og slett med kaffe og crossanter i den lille køen som var. Ingeborg Herdal stod også i køen:P

  SvarSlett
 4. Det går bra:) Ikke tenk på det.. Fikk klokkeslettet 08.00,så var inne raskt. Var det 06.30,sammen med Iselin og Lene. Karl J,siden jeg trodde du skulle dit. Det var lang kø der,men ikke kaos liksom!

  SvarSlett

TNX Sweetheart