2. mai 2011

BEHIND THE SHOOT LOCATION:HUK:BYGDØY

Dagens fotoshoot foregikk på HUK:BYGDØY med meg, Ida og Kathrine som stylister og fantastiske Tuva Heger fra Folk som modell. Det var surt, men modellen taklet det utrolig bra. Vi gjorde et spekk på 6 bilder, med Marmaid som tema, og hun så ut som den vakreste havfruen som akkurat hadde blitt menneske, men som var på vei tilbake til havet. Vi jobbet i nesten syv timer, men med et supert resultat. Klarte selfølgelig å glemme speilreflekskameraet, så måtte knipse med min dårlige iphone, så derfor bildene ser litt uklare ut!
Hatt en fantastisk dag i dag, og både fotograf og makeupartist gjorde en knall bra jobb. Leppestiften ble akkurat det vi hadde tenkt oss! Viser dere bildene når de er klare!

Today's photo shoot took place at HUK: BYGDØY with me, Ida andKatherine as stylists and great Tuva Heger from the People as a model. It was chilly, but the model handled it incredibly well. We dida killer of 6 pictures, with Marmaid as a theme, and she looked likethe most beautiful mermaid who had just become human, but that was on his way back to sea. We worked for nearly seven hours, butwith a great result. Could not of course forget SLR camera, so had to shoot with my bad iphone, so images look a little blurry!
Had a fantastic day today, and both the photographer and makeupartist did a really good job. Lipstick was just what we had thought about us! Showing you the pictures when they are ready!

7 kommentarer:

 1. Så gøy! Håper vi får se resultatet :)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se resultatet!!

  SvarSlett
 3. Hørtes og ser utrolig gøy ut, elsker fargene dere brukte:D NICE

  SvarSlett
 4. Jeg bor selv på Bygdøy.Et fantastisk sted å ta bilder på HUK;) Blir morro å se resultatet!

  SvarSlett
 5. Modellen er sykt pen,ikke rart det blir bra, med en slik modell og dyktige stylister:DDD

  SvarSlett
 6. Kjempe stilig ;) gleder meg til å se det ferdige resultatet ;)

  SvarSlett
 7. Det blir morsomt å se resultatet :)

  SvarSlett

TNX Sweetheart