21. mai 2011

SIGNALENI går var jeg på Signalen/ Nesodden etter å vært en tur innom Onkel Donald`s uteplass og et par stormfulle timer på Lekter`n. Har aldri vært på Signalen før, og det var like koselig som jeg hadde tenkt meg. Skal definitivt dit fler ganger i løpet av sommeren. Det var mange festlige timer utover kvelden,men da jeg skulle ta båten til Aker Brygge skjedde det noe som ikke var så gøy. En mann kastet seg over meg, så jeg ramlet i bakken, og røsket mobilen ut av hånden og løp av gårde. Selv om det bare er en ting og jeg er mest takknemlig for at det gikk så bra med meg, er jeg like vel utrolig trist som har mistet noe av det kjæreste jeg hadde. Trenger noen dager til å sørge nå.. og får ikke ny før til mandag etter at jeg har vært i avhør hos politiet. Har heldigvis forsikret meg selv, men det er en forferdelig følelse hele hendelsen. Takker dere som har sent meg mld på facebook, setter stor pris på det! 

Yesterday I was at the Signal / Nesodden been after a trip to Uncle Donald's patioand a few stormy hours on the barge `n. Having never been on Signal before, and itwas as nice as I had imagined. Will definitely there more times during the summer.There were many fun hours in the evening, but then I'd take the boat to Aker Bryggesomething happened that was so much fun. A man threw himself on me, so I fell to the ground and smashed cell phone out of his hand and ran off. Although there is only one thing and I am most grateful that it went so well with me, I am just incredibly sad aswell have lost some of the boyfriend I had. Need a few days to make sure now .. andare not new until Monday after I have been questioned by the police. Fortunatelyassured myself, but it's a horrible feeling the whole thing that`s happend

10 kommentarer:

 1. Sara Destini21 mai, 2011

  Huff vennen min! Grusomt å høre..prøv å tenke på noen som du er glad i så kanskje du føler deg bedre!! Husk at jeg tenker på deg selv om jeg er langt unna. Besøker deg når jeg kommer hjem fra Paris vet du:) Hils din kjære Klem;)

  SvarSlett
 2. Stine Marie21 mai, 2011

  Huff,hørtes ikke bra ut. Take care:D

  SvarSlett
 3. Har selv opplevd en lignende hendelse i fjor. Så mange tullinger rundt om i Oslo, ikke rart Media har stort fokus på akkurat det for tiden. Voldtekter, overfall..you name it. De jobber i grupper og stjeler som aldri før. Håper du har fått anmeldt dette. Han fortjener straff!! Huff.lykke til Veronica:) Sender gode tanker

  SvarSlett
 4. Bente: Ja det er alt for mange av de. Den super kødden burde vært sperret inn. Det verste er ikke selve overfallet,men at det kun var for mobilen. Vil ha mobilen min:( Får ikke se den noe mer da!! Men glad det gikk så bra som det faktisk gjorde.

  SvarSlett
 5. Pass på deg selv :)

  SvarSlett
 6. Håper du får deg en god natts søvn i natt kjære deg. Kjedelig det som har skjedd. Skal tenke på deg:D

  SvarSlett
 7. Flotte bilder av deg:) Kjempe søt hund..

  SvarSlett
 8. You always look like your having a good time! :D

  SvarSlett

TNX Sweetheart