8. mai 2011

SUNNY-DAY IN OSLOFor en HERLIG Søndag det har vært..Stod opp tidlig i dag og dro inn til byen for å møte Ida på Operataket..Tror vi satt der ca i 3 timer, og drakk kaffe, isvann og spiste en deilig cæsar salat, helt til begge syntes den smakte litt fisk, og fikk greie på at det var angsjos i dressingen, haha.. Solen har vært knall i dag, og taket har vært stappet med mennesker som soler seg, eller nyter et glass vin! Vi var flinke og stod over (Glasset) i dag for en gangs skyld. Etterpå gikk vi gjennom Karl Johan, og kjøpte en Frappe to go, med i slottsparken. Blir man ikke bare så utrolig godt humør av denne solen? Håper den varer gjennom hele sommeren!

What a wonderful Sunday in Oslo .. it's been stood up early today and wentinto town to meet Ida at the Opera roof .. I think we sat around for 3hours, and drank coffee, ice water and ate a delicious Caesarsalad, until both thought it tasted a little fish, and learned that it wasangsjos in dressing, haha .. The sun was bright today, and the roofhas been packed with people sunbathing, or enjoying a glass ofwine! We were clever and stood over a (glass) today for once.Afterwards we walked through the main street, and bought aFrappe to go, in the castle park. Are not you just so incredibly goodmood this sun? Hope it lasts through the summer!12 kommentarer:

 1. Karoline08 mai, 2011

  Så herlige bilder8) Så veldig deilig ut..hadde kanskje vært der selv om jeg ikke var sykt fyllesjuk://

  SvarSlett
 2. Nathalie08 mai, 2011

  Du er vakker Veronica:) Likte veldig godt den chiffongreia fra Monki:) tihii

  SvarSlett
 3. Karoline: Ja det var deilig, enda mer deilig å være i form på en Søndag;)

  SvarSlett
 4. Fine bilder:D

  SvarSlett
 5. Det er så utrolig deilig når solen står høyt oppe på himmelen og skinner i all sin prakt. Da vet du at denne dagen er bra :)

  SvarSlett
 6. Therese Isaksen08 mai, 2011

  Jeg var også på operataket i dag, men ettermiddag;) Solen var oppe lenge,så deilig med tidlig sommer!

  SvarSlett
 7. Så herlig! Elsker at det er fint vær i nesten hele Norge :D

  SvarSlett
 8. Patricia08 mai, 2011

  Oslo is so beautiful in spring/summer8)

  SvarSlett
 9. Lea Reiff: Det var det også:)

  SvarSlett
 10. Så fine bilder :) likte spesielt det første! Ha en fin dag

  SvarSlett

TNX Sweetheart