10. mai 2011

RED CHIFFON SHORTSRED CHIFFON SHORTS FROM NELLY

I dag har jeg vært skikkelig dårlig, så måtte få min stemor til å komme å hente meg i dag tidlig, og kjøre meg til behandling (alger) guffent, men hjelper på betennelser og smerter. Håper virkelig jeg er bedre til i morgen..
Denne uken er det jo så mye som skjer. Straks klar for Eurovision Song Contest Delfinale 1. Norge skal jo kvalifisere seg til Lørdagen, og jeg er ganske sikker på at de går videre, selv om jeg ikke liker sangen overgodet. Men Norge har hatt flaks, for i delfinale 1 er det nesten ingen bra sanger med, bortsett fra Ungarn. Krysser fingrene for de i kveld, og for at alle mine favoritter kommer videre på Torsdag. Ingen av vennene mine er noe serlig fan av Gram prix, så blir alltid mobbet for min entusiasme hvert år..hehe, men heldigvis har jeg en familie som er medlem av klubben! Noen som skal se i kveld? Heia Ungarn (spill av under bildet)

9 kommentarer:

 1. Nydelig shorts!
  Og ja, Grand Prix er gøy. Og ja det er flaut. Hehe

  SvarSlett
 2. Kul shorts:) Så digg ut:D

  SvarSlett
 3. Venna mine er heller ikke serlig fan av Gram Prix, så blir også litt mobbet for min etusiasme,hehe:P Det er super artig, men litt synd ikke Norge kom til finalen:(

  SvarSlett
 4. Emilie: Norge får takke seg selv:P

  SvarSlett
 5. Så fin shorts! Nei fikk ikke sett det men skal se finalen på en pub. Alltid god stemning ;)

  SvarSlett
 6. love the shorts..you look great!

  SvarSlett
 7. For en fin shorts :) Synd at Stella ikke gikk videre da.. Jeg har aldri vært noe GP fan, så jeg bryr meg ikke noe særlig.

  SvarSlett

TNX Sweetheart