15. mai 2011

LØRDAG/ EUROVISION WINNER


Det ble en spennende avslutning på Eurovision finalen i går kveld, da Azerbaijan stakk av med seieren etter å ha ligget i teten med både Sverige og Ukraina. Det var vanskelig å forutsi hvem som kom til å vinne, men selv håpet jeg på Ukraina sin vakre ballade fremfor den kjedelige Running Scared som vant. Det var overraskende de samme svenske låtskriverne som skrev låten Drip Drop for Azerbaijan i fjor, som skrev vinnerlåten. Drip Drop var min favoritt i fjor, og jeg lot faktisk tårene renne når den kun fikk en femte plass. En av de beste sangene jeg noen gang har hørt. Men når det er sagt, er jeg glad på deres vegne, hadde bare håpet de skulle vinne med en annen sang, siden de har representert med veldig gode sanger de årene landet har deltatt.
Det ble ost, kjeks og chablis i går, og hjemmelaget sjokoladepudding, så det var en kos kveld.
Var dere fornøyd med utfallet i går da?

It was an exciting end to the Eurovision finals last night, whenAzerbaijan ran away with the victory after having been at theforefront of both Sweden and Ukraine. It was difficult to predictwho would win, but even I hoped Ukraine's beautiful ballad rather than the boring Running Scared, which won. It was surprisingly thesame Swedish songwriters who wrote the song Drip Drop ofAzerbaijan last year, who wrote the winning song. Drip Drop was my favorite last year, and I let the tears flow when in fact it only gota fifth place. One of the best songs I've ever heard. But that being said, I'm happy on their behalf, had only hoped they would win withanother song, since they are represented with very good songsthe years the country has participated.
There was cheese, crackers and Chablis yesterday, andhomemade chocolate pudding, so it was a hug tonight.
Were you satisfied with the winners yesterday ?

5 kommentarer:

 1. Nam, elsker ost og kjeks!

  SvarSlett
 2. Var faktisk veldig fornøyd med utfallet i går, syntes det var en fin låt:)

  SvarSlett
 3. Nam,nam..så godt ut! Var hjemme i går og så finalen. Var gjevnt, men hadde aldri trodd azerbaijan skulle stikke av med den store seieren. Likte ikke låten, men det var andre som var verre:/

  SvarSlett
 4. Lena: Det er jeg helt enig i:) Hadde heller håpet på Ukraina eller Sveige faktisk!!

  SvarSlett
 5. Fatter ikke at den sangen vant,den var jo så kjedelig!! hadde håpet på Sverige jeg;/

  SvarSlett

TNX Sweetheart