22. aug. 2011

"Är du en av dem som gråter när ingen ser på"Det var en utrolig vakker og rørende minnesermoni som gikk av i oslo spektrum i går. Jeg satt igjen med tårer i øynene når både Melissa Horn og Bjørn Eidsvåg delte sine tekster, ikke minst når navnene på alle de omkomne ble lest opp. Alle artistene som sang formidlet sterke budskaper til ettertanke og med kjørlighet..Måtte bare dele denne sangen "Kungsholmens hamn" med dere som ikke fikk med dere minnesermonien i går. Det er så sant det som ble sagt av kongen i går:
"Det er viktig å ikke glemme"  For de som har mistet noen vil aldri glemme!
Är du en av dem som var där när det hände.....Eller saknar du nån du en gång trodde du kände
Är du en av dem som gråter när ingen ser på......Är du en av dem som beror ändåIt was a beautiful and touching memory-ceremony for Oslo/Utøya that went off in Oslo yesterday. I was left with tears in his eyes when both Melissa Horn and Bjørn Eidsvåg shared their texts for everyone. They can convey the message that is food for thought .. I just had to share this song  from the sweedish songwriter Melissa Horn that song live yesterday "Kungholmen harbor"  It's so true what was said by the Norwegian King yesterday:
"It is important not to forget" For those who have lost will never forget!

8 kommentarer:

 1. For en vakker sang, jobbet jeg,så fikk kun med meg aller siste del:(

  SvarSlett
 2. Melissa har en vakker stemme

  SvarSlett
 3. Kunne ønske jeg var der. Men Rihanna tok en minnemarkering på konserten i Bergen og alle navnene kom på skjermen. Utrolig sterkt øyeblikk.

  SvarSlett
 4. tonje: Ja,jeg kan tenke meg at det også var et sterkt øyeblikk. Visste ikke at Rihanna var i Norge for å synge til minne, trodde hun holdt vanlig konsert rundt omkring i Norge!!

  SvarSlett
 5. Vakker stemme,nydelig jente<3

  SvarSlett
 6. Sara Destini22 august, 2011

  Minnejonserten var veldig rørende! ----,--@

  SvarSlett
 7. Det var helt nydelig, trist, fint og vakkert <3

  SvarSlett

TNX Sweetheart