6. aug. 2011

VERONICA B.VALLENES

Under Copenhagen fashion week denne uken, viste Veronica B.Vallenes sin vår/sommerkolleksjon for 2012, og det var igjen enkle, rene plagg / nydelige duse farger og trendy solbriller, i kombinasjon med fantastiske smykker fra en av mine favoritt smykkedesigner Bjørg.
Kinomoen er etter Veronica`s mening noe alle bør har i garderoben.
Min favoritt var definitivt den korte blå. og den syrinfargede kinomokåpen!

/During the Copenhagen fashion week this week,  Veronica B.Valles  showed her spring / summer collection for 2012, and it was simple, clean clothes / beautiful soft colors and trendy sunglasses, combined with fantastic jewelry from one of my favorite jewelry designer Bjørg.
Cinemoe coat is after Veronica's meaning something everyone should have in the locker room.
My favorite was definitely the short blue. and the purple coat/

minmote skrev i går at "Hotte Norske designere dropper Oslo for København som f.eks Veronica B.Vallenes,Helje Hamre, og at årsaken til det er et bedre publikum og mer internasjonal oppmerksomhet.
Veronica B.Vallenes har svart at det bør bli strengere regler for hvilke designere som får vise under OFW, noe jeg er helt enig i. I Februar skapte det stor blest at rundt Pia Haraldsen`s kolleksjon.
Uten å nevne navn så var det et par andre også som ikke burde fått lov å vise. Det er med på å dra nivået ned syntes jeg, og jeg har snakket med en del som er helt enig det. Både Sverige og København har et mye høyere nivå på designere. Jeg håper virkelig at OFW vokser og blir enda større etter hvert!
Til uken ser jeg veldig frem til Sca Ulven, som imponerte meg i Februar, Armando Santos, Kristian Aadnevik for Ricco Vero, Moods Of Norway og Fam Irvoll!
Hva syntes dere om at Norske designere foretrekker å vise i København fremfor Oslo?
Kilde og bilder:KK og minmote.no
5 kommentarer:

 1. Ja,jeg er helt enig det du skriver. Det må bli strengere regler rett og slett!

  SvarSlett
 2. Her var det mye fint! Jeg er forresten helt enig med deg, det er jo mye kjekkere for publikumet og for Norge å faktisk vise fram de store talentene de har og de som har kjempet og jobbet seg opp, enn andre kjendiser som bare får et innfall og designer en kolleksjon.
  Det er forresten foten jeg har gipset, jeg brakk ankelen tidligere i sommer.

  SvarSlett
 3. Elsker designet til veronica B.Vallenes <3

  SvarSlett
 4. Pia Haraldsens kolleksjon i Februar var jo ingenting, husker jeg ble sittende og måpe. Og jeg var ikke den eneste som fikk et lite sjokk for å si det slik:P

  SvarSlett

TNX Sweetheart