23. aug. 2011

Then i met some amazing peopleNoen ganger kan man undre seg hvor vidt ting er tilfeldigheter, eller om det faktisk er en mening med at mennesker som har noe til felles møter hverandre. I dag var en slik dag..da jeg og Ida(her) satt i møte på Gatsby i dag for å diskutere "the up coming project" og spiste lunch. På grunn av den iskalde blondfargen hennes kom vi i prat med Kjell Høibraaten(bildet), eieren av invenstor og energifirmaet :
Høibraaten  consultans, politiker, og forfatteren bak den sterke romanen BRENT om Albania. Han har bodd i Albania siden 1992 og kjenner til det meste innen albansk historie, kultur og politikk. Han satt sammen med en venninne han nylig hadde møtt helt tilfeldig     (Renata Bernards Proenca) som presenterte oss for sin mann : Kunstneren Jorge Rodriquez Aguilar, som fortalte oss hele sin historie og hva han var inspirert av, og i tilegg til at vi fikk se mye av kunstutstillingen hans på Ipad. Det er helt fantastisk å se hvordan andre mennesker ut i fra sine egne opplevelser klarer å bringe en historie og formidling til andre gjennom det de lager. Jeg må inrømme jeg er ganske kresen når det gjelder kunst, men Jorge`s kunst er virkelig noe som får en til å tenke over verden og mennesker slik den er i andre steder i verden. (Les den utrolige biografien her).
Mer inspirerende og fantastiske mennesker er det lenge siden jeg har møtt!


PS: Jeg kan nesten ikke vente med å fortelle dere hva jeg og Ida planlegger, jeg kan bare si at dere kan glede dere masse!


/english/
Sometimes I wonder whether things are coincidental or whether it is an opinion that people who have something in common meet each other. Today was a day like this.. when I and Ida ( sat in a meeting at the Gatsby today, to discuss "the up coming project" and ate lunch. Because of her icy blondcolored hair we came in talk with Kjell Høibraathen, Ap politician the author of the powerful novel BRENT about Albania. He has lived in Albania since 1992 and knows the most about Albanian history, culture and politics there. He sat with a lovely friend he had recently, random meet :Renata Bernards Proenca,  which introduced us to her husband
The amazing artist :Jorge Rodriquez Aguilar, who told us all beyond the story and what he wasinspired by, in addition to that we saw much art exhibition on his iPad.(Read the amazing biography of him here).
More inspiring and amazig people is long time since I've met!!

9 kommentarer:

 1. Anne Marie23 august, 2011

  Kjempefin farge<3

  SvarSlett
 2. Så spennende! Er han fra Colombia han, lurer på om jeg har hørt navnet ser du.

  SvarSlett
 3. Spennende å møte nye mennesker man har noe til felles med:D Gleder meg veldig til å høre hva dere planlegger!! Håper det blir snart?:)

  SvarSlett
 4. Sara Destini23 august, 2011

  Thats`s Hawt <3

  SvarSlett
 5. Kan du ikke fortelle noe snart da? Er så nyskjerrig!! ;P hehe

  SvarSlett
 6. luisafernandadelmar: Jorge Rodriquez Aguilar er fra Colombia ja. da har du nok hørt om han..lagt ut link til biografien hvor det står en del;)

  SvarSlett
 7. sv: Tack så mycket. Gillar din blogg också!! <3

  SvarSlett
 8. brukar läsa din blogg men är dålig på att kommentera så ville mest bara säga Hej.

  SvarSlett

TNX Sweetheart