23. aug. 2011

FROM BLONDE TO GOLDEN?
Jeg har alltid syntes at Golden hair har vært utrolig fint, for de som kler det..og jeg har selv vært nesten like Orange som dette, men som en mellomfase før jeg skulle gå fra brun til blonde.
Da jeg så at Blake Lively(bildet) hadde fått fra blonde til Orange første gang, tenkte jeg bare "Å gud", for en intense farge, men så fikk hun en helt annen glød i ansiktet. Når man sammenligner Blake før og etter nå, så tenker man jo at hun aldri kan gå tilbake til sine lyse lokker igjen.
Jeg har nylig farget håret i en kald blondefarge, til tross for at jeg vet at jeg kler varme farger best.
Egentlig så kler jeg en varm brunfarge best, men herregud så lei man blir. Jeg har alltid vært mest fornøyd med å være helt blonde, svart eller rød. Var faktisk like rød som Rihanna for et par år tilbake, og fikk mye skryt for det, men gikk fort lei,og farget det svart. De fleste jeg har snakket med syntes jeg er finest slik jeg er nå, bortsett fra kjæresten min som syntes jeg er for blonde. Er ikke det typisk?
Jeg nekter å farge håret mitt mørkere igjen, men klarer ikke å slå fra meg tanken om å farge det som Blake Lively. Samtidig vet jeg at jeg vil få problemer med å få det kaldt igjen, hvis jeg angrer..
Hva tror dere, skal jeg farge håret mitt intense gyldent?

4 kommentarer:

 1. Du hadde kledd det, men jeg ville beholdt det slik du har det nå en stund, du kler det så bra! :) Og man angrer fort som du sa, og da er det vanskelig å bli blond igjen, for nå har du vel allerede bleket en del? Syns du er utrolig fin nå i hvert fall, og hvis du absolutt vil gjøre noes, så kanskje en mellomting? Liksom, gyldenblond?

  SvarSlett
 2. Sara Destini23 august, 2011

  Jeg sier GO for IT <3 Du husker vel hvr fin jeg var? love

  SvarSlett
 3. Jeg syntes først at Blake Lively kledde best å være blond, men etter å ha sett henne litt fler ganger på bildet, etter at hun farget det er jeg enig i at hun fikk en helt annen glød. Tror du hadde blitt kjempefin med Orange/gyldent hår.;D

  SvarSlett
 4. kjestielise: Takk for det:) Tror jeg skal beholde det blonde en liten stund til ja, det er noe med det du sier: har brukt mye tid å penger i å gå det slik! Ønsker ikke å ha en mellomting vet du, føler meg veldig fort kjedelig da. Må ha en farge som gjør meg spesiell, noe jeg føler at mellomfarger ikke gjør, det blir for kjedelig rett og slett:) Må tenke på det en liten stund til!;D

  Sara Destini: Syntes du var kjempefin jeg:) Men er jo ikke sikker på om jeg kler det like bra som deg da!

  SvarSlett

TNX Sweetheart