8. aug. 2011

Jag får for mig at jag kan va kvar, men vet inte hur


Siste del av dagen i dag, har jeg rett og slett bare tenkt alt for mye..bekymringsfulle tanker som raser gjennom hodet..om morgendagen og dagen etter, neste uke og uken etter. Hvorfor må man ha bekymringer? Hvorfor skal så lite til, som at to personer man snakker med i løpet av en dag er negative, og dermed påvirker det ditt eget humør. Ikke bare litt, men veldig!! Kanskje tenker jeg for mye på andre..jeg har nemlig en tendens til det..! Uansett, har jeg fått klippet meg i dag:) 
Og er så fornøyd med å få av alt det slitte rafset nederst!! 

8 kommentarer:

 1. Nei så kjedelig at du har vondt i foten :( Håper virkelig at noe hjelper slik at du får dratt! Skal krysse fingrene for deg ;) Jeg tror nok jeg hadde tatt meg en tur bort hvis jeg ikke hadde brekt ankelen ja hehe.. Jaja, bedre lykke neste gang :)

  SvarSlett
 2. Så fin du er på håret nå Veronica:)

  SvarSlett
 3. Alle har vi slike dager. Men det er så sant det med at negatit påvirker negativt..vi blir påvirket av de rundt oss, og har man en dårlig dag kan den fort bli verre vet du! Håper dagen i morgen er bedre:)

  SvarSlett
 4. luisafernandadelmar: Tusen takk for det!!:) Brekt ankel er nok litt verre ja..huff!! God bering snuppa:)

  SvarSlett
 5. Nei, du er nok ikke den eneste.... Håper dagen i dag blir mer positiv :)

  SvarSlett
 6. Right about now I wish I read some swedish (all I can say are Hej and tack... ) and that is after dating a swedish guy for two years (pathetic i know!).

  You've got some amazing photographs, great blog!

  PvdH

  www.ThePvdHJournal.com

  SvarSlett
 7. The PvdH Journal: HI! Thanks for your comment:) It`s not swedish, but Norwegian..but all of us can take wrong, because it`s actually a very like language, even we bought have some very different words, we understand each other. I wrote english to, but not under every single picture!! :;)

  SvarSlett

TNX Sweetheart