4. nov. 2010

Still having lots of fun at Fuerteventura





Koser meg helt sinnsykt `pa Fuerteventura dere!!
I gar var vi pa en utrolig vakker Tapas resturant og drakk rodvin og koste oss med god mat, helt til det jegf abslutt ikke skulle ha pa borde gjorde at jeg ikke klarte a fa i meg siste retten (lammekjott) nemlig blekksprut/frityrstekt. Herregud,jeg holdte pa a spise det. Tok en liten bit,og matte svelge den ned med Whiskey & rom. Gamlebyen er helt unik. Langs strandpromenaden ligger det flust med resturanter med alt man kan onske seg av mat og vin, og sma strender ligger i mellom de!
Jeg tok en liten tur innom Mango i gar a shoppet litt, i og med at de har oppe sa seint pa kvelden,men tenkte a shoppe litt mer i dag. Har ikke hvert det som har vaert det store fokuset,da jeg prover a tenke pa noe annet enn det jeg gjor hver dag ellers hjemme.
Stranda i dag var helt utrolig. Og jeg folte lykkrusen stromme oppover kroppen,da jeg stod a bestillte meg en iskald ol og en toast med os og skinke,for jeg hoppet ut i bolgene igjen. Asurblatt hav,og kan ikke sammenlignes med resten av kanarioyene (lanzarote f.eks) helt andre strender.
Blir stranda i morgen ogsa,og mulig en liten Jeep safari i orkenen som er blitt dannet av sand fra Sahara.(Afrika ligger rett ved) Gleder meg til a nyte resten av dagene.Det er helt fantastisk!



9 kommentarer:

  1. Omg it sounds you having a great time,wish it was me8)

    SvarSlett
  2. Flotte blider;)

    SvarSlett
  3. Gleder meg til du er hjemme igjen,see pics and more blogging-hell yeah!! savner bloggen

    SvarSlett
  4. Savner bloggen oxo..xxx

    SvarSlett
  5. Elsker Fuerteventura selv:D

    SvarSlett
  6. Love youre blog

    SvarSlett
  7. Ser kjempe digg ut da:D

    SvarSlett
  8. sååå digg med sol.. jeg er herved misunnelig

    SvarSlett

TNX Sweetheart