21. jan. 2011

About Fashionable FebruaryDressjakke fra h&m,fuskepels fra Zara.hatt kjøpt i utlandet,briller fra Glitter
Noen uker har man bare lyst til å sove og sove, og uken som har gått har virkelig vært en av de. Like trøtt nå som det jeg var da jeg la meg tidlig i går også, men har nok med kroppens energi nivå å gjøre.
I går laget jeg en liste,hvor jeg skrev ned alt som skal skje i Februar,og det var ikke akkurat lite.
Nå er det bare en uke igjen til jeg også går "Back to reality" Som for meg vil si at det skjer noe hele tiden,uten at man kan velge det selv,enten jobb eller skole og mye annet. Motekonsulent skolen begynner neste mandag, i tillegg har jeg to samarbeids prosjekter på gang,og mye annet, og bloggen skal også oppdateres. 7.Februar er Moteuka, som arrangeres uken før Oslo Fashion Week. 200 showroom, 500 varemerker, relax hours,smaksprøver,underholdning og mye morro. Når den er over er det OFW fra 14-20 , og uken etter er det Stockholm Fashion Week,men vet ikke om jeg får reist. Det blir veldig mye på en gang. Det viktigste er Oslo!! Et spennende halvår blir det i alle fall.
Nå skal jeg pakke litt, og så reise tilbake til Hamar igjen og være der over helgen. Mye frem og tilbake,men slik er det, nå må jeg ha lunch snart før jeg sulter i hjel....

Some weeks you just want to sleep and sleep, and the week that has passed has truly been one of those. Just as tired now as I was when I went to bed early last night too, but enough with the body'senergy level to do.
Yesterday I made a list, where I wrote down everything that will happen in February, and it was not exactly small.
Now it's only a week left until I also go "Back to Reality" My Fashion Consultant school begins next Monday, plus I have two collaborative projects on time, and much else, and your blog is also updated. February 7 is Moteuka(A week before theOslo Fashion Week. 200 showrooms and 500 trademarks,relaxation hours, tastings, entertainment and lots of fun. When it is over there OFW from 14-20, and the week after is the StockholmFashion Week, but do not know if I get raised. It is very much atonce. Most importantly, Oslo! An exciting half of it is in any case.
Now I pack a bit, and then travel back to Hamar again and be thereover the weekend. Much back and forth, but that's it, now I must have some lunch soon before I starve to death ....


13 kommentarer:

 1. Sara Destini21 januar, 2011

  God Morgen snuppa:-) Februar blir en herlig måned,skal ikke gå for OFW i år,men London Fashion Week. Det er uken etter Stockholm. Kanskje du kan være med? Hvis det ikke blir 2much? Du går jo på skole,så blir nok vanskelig for deg:) Men du skal få bilder via mail(blogg) Håper du har tid til uken.Kisses

  SvarSlett
 2. For en hatt *love it*

  SvarSlett
 3. the sunglasses are awesome :)

  SvarSlett
 4. omg. LOVE that pic!!! SO COOL!!! ahhhhh awesome style! xoxoox

  xx.M

  www.bellesandrebelles.blogspot.com

  SvarSlett
 5. Det blir en bra måned;) Ha en fin kveld

  SvarSlett
 6. Sara svar: Det hadde jo vært drømmen,men må nok holde meg til Norge foreløbig i alle fall,u know why! Blir nok et sinnsykt halvår for deg også,foreslår modellblogging;)?!! Snakkes til Mandag

  SvarSlett
 7. Gleder meg til OFW uten pels:)

  SvarSlett
 8. Du er alltid så nydelig du

  SvarSlett
 9. Guro svar:Ja,det blir litt rart,men sikkert for det beste!!

  SvarSlett
 10. Cool bild!
  Har bott i Oslo i 9 år och har jobbat inom modebranschen i både Norge och Sverige, och jag måste säga att Sthlm fashion week slår Oslo med hästlängder! Hoppas du kan åka!
  Men bäst är ändå Köpenhamn. :-)

  SvarSlett
 11. Hihi! Virker som du gleder deg max i hvertfal :D Har meldt meg inn på mote uken også;) 9 dager igjen, gleder meg til å bli nærmere kjent med deg og de andre :) !

  SvarSlett
 12. Dorthea svar: Ja det gjør jeg:-) FUN

  SvarSlett

TNX Sweetheart