7. jan. 2011

No one has said that love is a field of roses

Aldri glem å kjempe for det du allerede har, uansett hvor vanskelig det måtte være. 
Ingen har sagt at kjærligheten er en eng med roser,hvor du kan danse hver eneste dag, og la livet gå av seg selv. Når ting svartner er det så fort gjort å legge seg ned å tenke at alt er fortapt. Men gjør du det er det egentlig bare du som er fortapt. Fordi du ikke klarer å se noen løsninger kanskje akkurat der og da,men hvis du gir opp vil du sannsynligvis angre på det senere hvis du tenker deg om. Hvis man virkelig elsker en person må man kjempe med nebb og klør til siste stolpe har falt etter min mening! Det er fort gjort å fokusere mye på de negative tingene fordi kanskje en krangel eller diskusjon kommer feil ut. 
Hvis man heller tenker litt annerledes, "tenk hva du vil savne" ? Hvor mange av egenskapene til kjæresten din kommer du ikke til å savne? Mange ting som er eget med han/henne som du mest sannsynlig ikke finner hos noen andre på nøyaktig samme måte! Selvfølgelig skal vi ha det bra og man skal ikke slette ut seg selv..men ekte kjærlighet må man jobbe hardt for. Slik er livet!

Never forget to fight for what you already have, no matter how difficult it may be. No onehas said that love is a field of roses, where you can dance every day and let life go by themselves. When thing`s blackened it is so easy to lie down to think that everything is lost. But do you think it is really only you that are lost because you can not see anysolutions might just be there and then, but if you give up you will probably regret later. Ifyou really love someone you have to fight tooth and nail to the last pillar has fallen, in my opinion! It's easy to focus much on the negative things because maybe anargument or discussion will error out.
If you do think differently, "Think what you will miss? How many of your of your girlfriend or boyfriend is not going to miss? Many things that are special about him or herthat you most likely will not find in any other in exactly the same way! Of course we have it good, you should not delete itself out .. 
but true love, one must work hard. Such is life!

9 kommentarer:

 1. hei du! Ja det var ganske uflaks, på alt! hahah! Takk for fine kommentarer. Jeg likte posten din veldig godt. Nydelige bilder og inspirerende tekst. Jeg håper du får en fin dag!

  SvarSlett
 2. Tusen Takk og det samme til deg:D

  SvarSlett
 3. That is so true. I love what u have written:)

  SvarSlett
 4. To much of anything can make you sick *you gonna fight for this love* som Cheryl Cole synger. Helt enig med det du har skrevet. Kjærlighet er ingen dans på roser hele tiden,skal heller ikke være det- Så viktig å kjempe for det man allerede har hvis det er noen man elsker veldig høyt:)

  SvarSlett
 5. Så fine bilder(kult sammensatt);)

  SvarSlett
 6. Beautiful read and pictures. :)

  SvarSlett
 7. så sant så sant, men det er så lett å tenke at gresset er grønnere et annet sted av og til.. men vi har det kjempefint, heldivis!

  takk for alle outfits i 2010! :) ser frem til 2011!

  SvarSlett

TNX Sweetheart