16. jan. 2011

MONKI & THE WEEKEND

Helgen har vært mest koselig, men med en del smerter, spesielt i dag. Høydpunket bortsett fra all kjærligheten fra min fantastiske kjæreste, har vært god mat, sykt mye sjokolade. Og Februar utgaven av Costume, som jeg har lest halvparten av, mens jeg har ligget på varmemadrass under dynen og følt meg som en robot uten i stand til å bevege en eneste muskel. Jeg var innom nettbutikken til MONKI i stad, og ble minnet på at jeg snart må ta meg en tur innom butikken deres i Oslo snart. Jeg har sett et par sko som jeg definitivt skal ha, og det er faktisk slik at jeg ikke tør å poste de en gang, fordi jeg er redd for at noen skal ta de fra meg.
Nå skal jeg spise mer smågodt, og høre på Amy Macdonald. Jeg har vært en stor fan lenge, og nå har denne dukket opp i reklame på tv2 også,som alle sangene jeg finner har en tendens til å gjøre,rart!!
Håper noen kommer i løpet av natten å tryller meg frisk i kroppen til i morgen, så jeg kan komme meg hjem fra Hamar i morgen. Jeg skulle egentlig hjem i dag, men hadde ikke sjans i havet!!

The weekend has been the most pleasant, but with some pain, especially today.I have been with my love, eaten chocolate and relaxed,and today Th February edition of Costume, which I have read half, while I've been on hot under the duvet and the mattress felt like a robot without able to move a single muscle. I was in the shop to Monki in place, and was reminded that I must soon take a trip to their store in Oslo soon. I have seen a pair of shoes that I definitelyshould have, and it's actually so I do not dare to post it once, because I'm afraid thatsomeone will take them from me.
Now I eat more candy and listen to Amy Macdonald. I've been a big fan a long time, andnow this showed up in commercials on TV2 as well, as all the songs I find tend to dostrange!


7 kommentarer:

 1. Gud så masse fint:D

  SvarSlett
 2. Iselin Henriksen17 januar, 2011

  LIOVELOVE The song ..morsomt at de alltid dukker opp på reklame etterpå Lol a little bit;) God bedring

  SvarSlett
 3. Sara Destini17 januar, 2011

  Så du mld på face? som jeg sendte deg i går?:-) Likte super godt den gule toppen og den brune genseren!

  SvarSlett
 4. Sara svar: ja jeg så den,har bare ikke hatt mulighet til å svare den enda! Jeg er med hvis jeg blir i bedre form,tror jeg at jeg skrev?!!

  SvarSlett
 5. Love it,you have a very beautiful blog;D

  SvarSlett
 6. MONKI har bare så mye fint,det minte meg på at jeg snart må ta meg en liten tur selv.

  SvarSlett

TNX Sweetheart