17. jan. 2011

ICE BATH

Da jeg ringte Osteopaten min før i dag for å høre om det var vanlig å ha så mye smerter i kroppen etter en intensiv behandling med sjokkbølgeterapi,så sa han noe om at isbad ville gjøre susen på hevelsen under foten blant annet. Om det var en fleip eller ikke at jeg burde "hoppe i bikini" og ta meg en runde i snøen vet jeg ikke,men etter å ha tenkt litt over det,så tenkte jeg"hva har jeg å tape" Så jeg fikk med meg Karoline på å gjøre det samme.Jeg har vel ikke dårlig innflytelse på barn? Nei" bare er litt kreativ,det er lov"!!

When I called my Osteopaths until today to see if it was common to have so muchpain in the body after intensive treatment with shock wave therapy, then he saidsomething about ice bath would do the trick for the swelling in the foot, among other things. If it was a joke or not I should "jump in bikini"and take a round in the snow I do not know, but after thinking about it, so I thought "what have I got to lose" So I gotKaroline on making it samme.Jeg has not bad influence on children? No "just a little bit creative, it is law"!
11 kommentarer:

 1. herlige bilder hvertfall!

  SvarSlett
 2. Sara Destini17 januar, 2011

  Du er gal på en kul måte<3

  SvarSlett
 3. shit,det så kaldt ut!!!!

  SvarSlett
 4. Haha,det så kaldt ut Veronica;) Men bra hvis det hjelper mot smerter!

  SvarSlett
 5. brr sier jeg og,men why not. har selv isbadet for noen år siden, og det var ille,men ikke så ille som jeg hadde trodd på forhånd!

  SvarSlett
 6. HUTTETU, så litt gøy ut da

  SvarSlett
 7. Maja svar: Isbading hadde jeg nok ikke klart.Det får holde meg snøen. tror jeg hadde blitt dausyk om jeg hadde hoppet i sjøen, var ikke mange minuttene jeg var ute altså!

  SvarSlett
 8. Så fin du er i badedrakt! Kanskje jeg skal prøve sjokk terapi jeg også ;)

  SvarSlett
 9. Tusen Takk Christina Evelyn:-) Ja,det var gøy

  SvarSlett

TNX Sweetheart